EĞER AMERİKA MUDAHALE EDERSE HEDEF HALİNE GELİR

GÜNDEM 09.10.2023 - 17:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 990+ kez okundu.
 

EĞER AMERİKA MUDAHALE EDERSE HEDEF HALİNE GELİR

Irak'ta Şii Koordinasyon Çerçevesi yöneticisi ve İran yanlısı Bedir Örgütü Başkanı Hadi el-Amiri, mazlum Filistin halkının yanında durduklarını belirterek "ABD Filistin'e müdahalede bulunursa biz de ABD'yi hedef almaktan çekinmeyiz" dedi.

Irak'ta Bedir Örgütü Başkanı Hadi el-Amiri, ABD'nin Filistin'e müdahale etme ihtimali üzerine yaptığı açıklamada, "ABD Filistin'e müdahalede bulunursa biz de ABD'yi hedef almaktan çekinmeyiz" ifadelerine yer verdi.   "ABD'Yİ HEDEF ALMAKTAN ÇEKİNMEYİZ" Irak'ta Şii Koordinasyon Çerçevesi yöneticisi ve İran yanlısı Bedir Örgütü Başkanı Hadi el-Amiri, ABD'yi tehdit etti. Hadi el-Amiri yaptığı açıklamada, mazlum Filistin halkının yanında durduklarını belirterek, "ABD Filistin'e müdahalede bulunursa biz de ABD'yi hedef almaktan çekinmeyiz" dedi.   "KİMSE BAŞARISIZLIĞA UĞRAYACAĞINI DÜŞÜNMEZDİ" Filistin halkının "Düşman Siyonist'e" karşı büyük bir zafer elde etmesinin gururla karşılandığını dile getiren el-Amiri, "Hiç kimse Filistin'in Siyonist'e karşı böyle bir zafer elde edeceğini ve Siyonist istihbaratın başarısızlığa uğrayacağını düşünmezdi" ifadelerini kullandı.   "FİLİSTİN'İN KURTULUŞU IRAK'TAN BAŞLAYACAKTIR" Iraklıların var olan gücüyle Filistin davasına destek vermesi gerektiğini dile getiren el-Amiri, "Allah'ın izniyle Filistin'in kurtuluşu Irak'tan başlayacaktır" dedi.   "HALKIN İRADESİ KAZANIYOR" Arap liderlerin Filistin'i yalnız bıraktığını belirten el-Amiri, "Filistin'in yanında sadece İslam devrimi ile direniş grupları durdu ve bugün Filistin halkının iradesi kazanıyor" şeklinde konuştu.
Irak'ta Şii Koordinasyon Çerçevesi yöneticisi ve İran yanlısı Bedir Örgütü Başkanı Hadi el-Amiri, mazlum Filistin halkının yanında durduklarını belirterek "ABD Filistin'e müdahalede bulunursa biz de ABD'yi hedef almaktan çekinmeyiz" dedi.

Irak'ta Bedir Örgütü Başkanı Hadi el-Amiri, ABD'nin Filistin'e müdahale etme ihtimali üzerine yaptığı açıklamada, "ABD Filistin'e müdahalede bulunursa biz de ABD'yi hedef almaktan çekinmeyiz" ifadelerine yer verdi.

 

"ABD'Yİ HEDEF ALMAKTAN ÇEKİNMEYİZ"
Irak'ta Şii Koordinasyon Çerçevesi yöneticisi ve İran yanlısı Bedir Örgütü Başkanı Hadi el-Amiri, ABD'yi tehdit etti. Hadi el-Amiri yaptığı açıklamada, mazlum Filistin halkının yanında durduklarını belirterek, "ABD Filistin'e müdahalede bulunursa biz de ABD'yi hedef almaktan çekinmeyiz" dedi.

 

"KİMSE BAŞARISIZLIĞA UĞRAYACAĞINI DÜŞÜNMEZDİ"
Filistin halkının "Düşman Siyonist'e" karşı büyük bir zafer elde etmesinin gururla karşılandığını dile getiren el-Amiri, "Hiç kimse Filistin'in Siyonist'e karşı böyle bir zafer elde edeceğini ve Siyonist istihbaratın başarısızlığa uğrayacağını düşünmezdi" ifadelerini kullandı.

 

"FİLİSTİN'İN KURTULUŞU IRAK'TAN BAŞLAYACAKTIR"
Iraklıların var olan gücüyle Filistin davasına destek vermesi gerektiğini dile getiren el-Amiri, "Allah'ın izniyle Filistin'in kurtuluşu Irak'tan başlayacaktır" dedi.

 

"HALKIN İRADESİ KAZANIYOR"
Arap liderlerin Filistin'i yalnız bıraktığını belirten el-Amiri, "Filistin'in yanında sadece İslam devrimi ile direniş grupları durdu ve bugün Filistin halkının iradesi kazanıyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.