DİRİ DİRİ YANDILAR

GÜNDEM 25.01.2022 - 11:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2323+ kez okundu.
 

DİRİ DİRİ YANDILAR

Endonezya'nın Batı Papua eyaletindeki bir gece kulübü, bina içinde iki grup arasında çıkan çatışma sonucunda yandı. Yangında çok sayıda insan hayatını kaybetti.

Batı Papua Polis Sözcüsü Adam Erwindi, Metro TV'ye yaptığı açıklamada ölenlerden birinin Pazartesi gecesi Sorong kentindeki kulüpte çatışan grupların bir üyesi olduğunu ve yangından sonra 18 ceset bulunduğunu söyledi. Diri diri yandılar Çatışma sonucu facia Polis, çatışmaya neyin neden olduğunu ve yangının bilerek mi çıkartıldığını mı yoksa kaza sonucu mu çıktığını araştırıyor. Erwindi, polis memurlarının iki grubun da üst düzey isimleriyle görüştüğünü de sözlerine ekledi. Bölgenin kontrolü polis ve Endonezya askerlerindeydi.
Endonezya'nın Batı Papua eyaletindeki bir gece kulübü, bina içinde iki grup arasında çıkan çatışma sonucunda yandı. Yangında çok sayıda insan hayatını kaybetti.

Batı Papua Polis Sözcüsü Adam Erwindi, Metro TV'ye yaptığı açıklamada ölenlerden birinin Pazartesi gecesi Sorong kentindeki kulüpte çatışan grupların bir üyesi olduğunu ve yangından sonra 18 ceset bulunduğunu söyledi.


Diri diri yandılar Çatışma sonucu facia
Polis, çatışmaya neyin neden olduğunu ve yangının bilerek mi çıkartıldığını mı yoksa kaza sonucu mu çıktığını araştırıyor.


Erwindi, polis memurlarının iki grubun da üst düzey isimleriyle görüştüğünü de sözlerine ekledi. Bölgenin kontrolü polis ve Endonezya askerlerindeydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.