BARBAR KATİLLER YİNE OKUL BASARAK 6 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

27.03.2023 - 22:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1489+ kez okundu.
 

BARBAR KATİLLER YİNE OKUL BASARAK 6 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

ABD'nin Tennessee eyaletinde genç bir kadın saldırganın okula düzenlediği silahlı saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi yaşamını yitirdi.

Sık sık çatışmalarla anılan ABD, bir kez daha silahlı saldırıyla gündeme geldi. Tennessee eyaletinin Nashville kentinde kiliseye ait okula düzenlenen silahlı saldırıda 3'ü çocuk, 3'ü yetişkin toplam 6 kişinin hayatını kaybettiğini açıklandı. Kadın saldırganın kimliği belirlenemedi Nashville Polis Departmanı Sözcüsü Don Aaron, saldırganın genç bir kadın olduğunu aktararak saldırganın en az iki yarı otomatik tüfeği ve bir tabancası olduğunu söyledi. Aaron, beş kişilik bir ekipten iki memurun saldırganı yerel saatle 10.27'de vurarak etkisiz hale getirdiğini belirterek saldırganın kimliğinin henüz bilinmediğini ifade etti. Yeni Haber Başlığı Yaklaşık 200 öğrencisi bulunan okulun Covenant Presbiteryen Kilisesi'ne bağlı olduğu ve ilk ve orta derecede eğitim verdiği belirtildi. Kar amacı gütmeyen bir araştırma merkezi olan The Violence Project verilerine göre ABD’de 1966'dan bu yana 191 katliamdan sadece 4'ü bir kadın saldırgan tarafından gerçekleştirildi.
ABD'nin Tennessee eyaletinde genç bir kadın saldırganın okula düzenlediği silahlı saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi yaşamını yitirdi.

Sık sık çatışmalarla anılan ABD, bir kez daha silahlı saldırıyla gündeme geldi.

Tennessee eyaletinin Nashville kentinde kiliseye ait okula düzenlenen silahlı saldırıda 3'ü çocuk, 3'ü yetişkin toplam 6 kişinin hayatını kaybettiğini açıklandı.

Kadın saldırganın kimliği belirlenemedi
Nashville Polis Departmanı Sözcüsü Don Aaron, saldırganın genç bir kadın olduğunu aktararak saldırganın en az iki yarı otomatik tüfeği ve bir tabancası olduğunu söyledi.

Aaron, beş kişilik bir ekipten iki memurun saldırganı yerel saatle 10.27'de vurarak etkisiz hale getirdiğini belirterek saldırganın kimliğinin henüz bilinmediğini ifade etti.

Yeni Haber Başlığı
Yaklaşık 200 öğrencisi bulunan okulun Covenant Presbiteryen Kilisesi'ne bağlı olduğu ve ilk ve orta derecede eğitim verdiği belirtildi.

Kar amacı gütmeyen bir araştırma merkezi olan The Violence Project verilerine göre ABD’de 1966'dan bu yana 191 katliamdan sadece 4'ü bir kadın saldırgan tarafından gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.