BABASINI ÖLDÜRDÜ

CİNAYET 24.02.2023 - 15:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2222+ kez okundu.
 

BABASINI ÖLDÜRDÜ

Merkezefendi 'de lise öğrencisi K.G., tartıştığı babası ambulans şoförü Hakan G.'yi pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gültepe Mahallesi Işık Evler Sitesi'ndeki evde 16 yaşındaki lise öğrencisi K.G., 54 yaşındaki babası Hakan G. ile tartışmaya başladı. Genç, tartışma büyüyünce babasını pompalı tüfekle başından vurdu. Bu sırada silah sesini duyup, aşağı kata inen K.G.'nin ablası, sinir krizi geçirdi. İhbarla gelen ekipler, Hakan G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Gözaltına alındı Hakan G.'nin cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ise K.G.'yi gözaltına aldı. Ambulans şoförü Hakan G.'nin eşinin Buldan Devlet Hastanesi'nde hemşire olduğu, olay sırasında görevde bulunduğu öğrenildi. Hakan G.'nin, boşanmak isteyen eşini ölümle tehdit ettiği, bu nedenle tartıştıkları oğlunu da sürekli dövdüğü öne sürüldü. Soruşturma sürüyor. 
Merkezefendi 'de lise öğrencisi K.G., tartıştığı babası ambulans şoförü Hakan G.'yi pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gültepe Mahallesi Işık Evler Sitesi'ndeki evde 16 yaşındaki lise öğrencisi K.G., 54 yaşındaki babası Hakan G. ile tartışmaya başladı.

Genç, tartışma büyüyünce babasını pompalı tüfekle başından vurdu.

Bu sırada silah sesini duyup, aşağı kata inen K.G.'nin ablası, sinir krizi geçirdi. İhbarla gelen ekipler, Hakan G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Gözaltına alındı
Hakan G.'nin cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ise K.G.'yi gözaltına aldı.

Ambulans şoförü Hakan G.'nin eşinin Buldan Devlet Hastanesi'nde hemşire olduğu, olay sırasında görevde bulunduğu öğrenildi. Hakan G.'nin, boşanmak isteyen eşini ölümle tehdit ettiği, bu nedenle tartıştıkları oğlunu da sürekli dövdüğü öne sürüldü. Soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.