ARNAVUTKÖY'LÜ DELİKANLILAR UYUŞTURUCU SATICILARINI KOMALIK EDİYOR

UYUŞTURUCU 18.08.2022 - 11:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2312+ kez okundu.
 

ARNAVUTKÖY'LÜ DELİKANLILAR UYUŞTURUCU SATICILARINI KOMALIK EDİYOR

Bir grup, akrabalarını uyuşturucu kullanmaya zorladığı ve uyuşturucu satıcısı olduğu iddiasıyla yakaladıkları şahsı, sokak ortasında öldüresiye dövdükten sonra olduğu yere bıraktı.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi Sirkeci Sokak’ta, 10 kişilik grup akrabalarını uyuşturucu kullanmaya zorlayan uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia ettikleri kişiyi sokak ortasında öldüresiye dövdü. DHA’nın haberine göre; darbettikleri kişiyi sokak ortasında bırakan şahıslar, olay yerinden ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay anları kamerada Öte yandan, grubun sokak ortasında yakaladıkları kişi dövdükleri anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde gruptakilerin, “Sen mi ağabeyimi bıçakladın, torbacılık mı yapıyorsunuz, ailemizi ortadan kaldırmakla mı tehdit ediyorsunuz?" şeklinde bağırdıkları duyuldu. Grubun darbettikleri kişiyi bırakarak uzaklaşırken, polis ve sağlık ekiplerinin geldiği de kameraya yansıdı.
Bir grup, akrabalarını uyuşturucu kullanmaya zorladığı ve uyuşturucu satıcısı olduğu iddiasıyla yakaladıkları şahsı, sokak ortasında öldüresiye dövdükten sonra olduğu yere bıraktı.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi Sirkeci Sokak’ta, 10 kişilik grup akrabalarını uyuşturucu kullanmaya zorlayan uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia ettikleri kişiyi sokak ortasında öldüresiye dövdü.

DHA’nın haberine göre; darbettikleri kişiyi sokak ortasında bırakan şahıslar, olay yerinden ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay anları kamerada
Öte yandan, grubun sokak ortasında yakaladıkları kişi dövdükleri anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Görüntülerde gruptakilerin, “Sen mi ağabeyimi bıçakladın, torbacılık mı yapıyorsunuz, ailemizi ortadan kaldırmakla mı tehdit ediyorsunuz?" şeklinde bağırdıkları duyuldu. Grubun darbettikleri kişiyi bırakarak uzaklaşırken, polis ve sağlık ekiplerinin geldiği de kameraya yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.