16 yaşındaki Genç Ensesinden Vurularak Öldürüldü

CİNAYET 06.03.2024 - 23:00, Güncelleme: 06.03.2024 - 23:00 1365+ kez okundu.
 

16 yaşındaki Genç Ensesinden Vurularak Öldürüldü

Kayseri'de 16 yaşındaki genç parkta tartıştığı 18 yaşındaki şahıs tarafından pompalı tüfekle ensesinden vuruldu. Talihsiz genç olay yerinde can verdi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir parkta buluşan Şaban Sarıbalık (16) ile S.A. (18) arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. S.A. yanında getirdiği pompalı tüfekle Sarıbalık'a ateş etti. Sarıbalık, ensesine isabet eden kurşunlar sonucu ağır yaralanırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde can verdi Yapılan ilk müdahalede gencin yaşamını yitirdiği belirlendi. Sarıbalık'ın cenazesi Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürülürken olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kayseri'de 16 yaşındaki genç parkta tartıştığı 18 yaşındaki şahıs tarafından pompalı tüfekle ensesinden vuruldu. Talihsiz genç olay yerinde can verdi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir parkta buluşan Şaban Sarıbalık (16) ile S.A. (18) arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü.

S.A. yanında getirdiği pompalı tüfekle Sarıbalık'a ateş etti.

Sarıbalık, ensesine isabet eden kurşunlar sonucu ağır yaralanırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Olay yerinde can verdi

Yapılan ilk müdahalede gencin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Sarıbalık'ın cenazesi Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürülürken olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.