Vatandaşların tepkisinden kaçtı

11.10.2020 - 20:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 579+ kez okundu.
 

Vatandaşların tepkisinden kaçtı

Şehit kanıyla sulanan KKTC'nin topraklarını bol keseden dağıtan Mustafa Akıncı'ya tepki yağınca sosyal medya hesaplarının yorumlarını kapattı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 10. kez cumhurbaşkanını seçmek için sandık başındaydı.     Yerel saatle 18.00'de sandıklar kapandı, oy sayım işlemi başladı. Yüksek Seçim Kurulu, önce Cumhurbaşkanlığı, ardından da Anayasa değişikliği halkoylaması sonuçlarını açıklayacak. Her iki sonucun da saat 22.00'ye kadar netleşmesi hedefleniyor. Açıklanan ilk verilere göre, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar, yaklaşık yüzde 34 oy oranı ile yarışı önde götürüyor.     Aslında 26 Nisan'da yapılması planlanan ancak koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen seçimde, 7'si bağımsız 11 aday yarışıyor. Adaylardan hiçbirinin ilk turda salt çoğunluğa erişememesi halinde, en yüksek oyu alan iki aday 18 Ekim'de ikinci turda karşı karşıya gelecek.     Mustafa Akıncı sosyal medya yorumlarını vatandaşlara kapattı - Maraş'ın açılmasına tepki gösteren, "KKTC topraklarının çözüm için bir kısmını verelim" diyen ve bu sözlere tepki gelmesi üzerine Türkiye'yi "Beni tehdit ediyorlar" diyerek mağdur rolünü oynayan bağımsız aday KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'dan skandal bir adım geldi      Akıncı gelen tepkileri engellemek için sosyal medya hesaplarının yorum kısmını vatandaşlara kapattığı görüldü. Şehit kanlarıyla sulanmış toprakları vermek isteyen Mustafa Akıncı'nın bu tavrı yine tepkilere neden oldu.
Şehit kanıyla sulanan KKTC'nin topraklarını bol keseden dağıtan Mustafa Akıncı'ya tepki yağınca sosyal medya hesaplarının yorumlarını kapattı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 10. kez cumhurbaşkanını seçmek için sandık başındaydı.


   
Yerel saatle 18.00'de sandıklar kapandı, oy sayım işlemi başladı. Yüksek Seçim Kurulu, önce Cumhurbaşkanlığı, ardından da Anayasa değişikliği halkoylaması sonuçlarını açıklayacak. Her iki sonucun da saat 22.00'ye kadar netleşmesi hedefleniyor.


Açıklanan ilk verilere göre, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar, yaklaşık yüzde 34 oy oranı ile yarışı önde götürüyor.

   
Aslında 26 Nisan'da yapılması planlanan ancak koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen seçimde, 7'si bağımsız 11 aday yarışıyor. Adaylardan hiçbirinin ilk turda salt çoğunluğa erişememesi halinde, en yüksek oyu alan iki aday 18 Ekim'de ikinci turda karşı karşıya gelecek.


   
Mustafa Akıncı sosyal medya yorumlarını vatandaşlara kapattı - Maraş'ın açılmasına tepki gösteren, "KKTC topraklarının çözüm için bir kısmını verelim" diyen ve bu sözlere tepki gelmesi üzerine Türkiye'yi "Beni tehdit ediyorlar" diyerek mağdur rolünü oynayan bağımsız aday KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'dan skandal bir adım geldi 

   
Akıncı gelen tepkileri engellemek için sosyal medya hesaplarının yorum kısmını vatandaşlara kapattığı görüldü. Şehit kanlarıyla sulanmış toprakları vermek isteyen Mustafa Akıncı'nın bu tavrı yine tepkilere neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.