Karısıyla yatan arkadaşına mermi yağdırdı

CİNAYET 17.12.2020 - 11:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1724+ kez okundu.
 

Karısıyla yatan arkadaşına mermi yağdırdı

Denizli’de 42 yaşındaki Muhammet K., eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği en yakın arkadaşı Sinan M.’yi sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Karnından ve omzundan aldığı mermilerle ağır yaralanan bir çocuk babası Sinan M., hastanede yaşam savaşı veriyor.

Denizli'de 2011 yılında eşi Yekta K. ile evlenen ve bir çocukları olan Muhammet K, eşinin kendisine bir süredir ilgisiz davranmasından şüphelendi. Bunun üzerine eşinin cep telefonunu karıştıran Muhammet K, en yakın arkadaşı Sinan M. ile eşi Yekta K'nın mesajlaştığını gördü. Eşinin Sinan M. ile ilişkisini öğrenen Muhammet K, arkadaşını arayarak kendisi ile görüşmek istediğini söyledi.   SOKAK ORTASINDA VURDU Pamukkale ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi'nde önceki gün sokak ortasında karşılaşan iki yakın arkadaş tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Muhammet K. belindeki silahı çıkartarak arkadaşını kurşun yağmuruna tuttu. Muhammet K. olay yerinden kaçarken, bir çocuk babası olan Sinan M. ise kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gören mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istedi. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Karın bölgesinden ve omzuna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Sinan M, acil sağlık ekibi tarafından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.   IS YERINE SAKLANDI OLAYIN ardından kaçan Muhammet K, saklandığı iş yerinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Muhammet K, polisteki ifadesinde yakın arkadaşı olan Sinan M'nin eşiyle ilişkisi olduğunu ileri sürüp, "Sinan benim en yakın arkadaşımdı. Cep telefonundan mesajlarını yakaladım. Böyle bir şeyi bana nasıl yaptılar! Bu nedenle de Sinan ile tartıştık. Sinirlerime hakim olamadım ve silahı ateşledim" dediği öğrenildi.
Denizli’de 42 yaşındaki Muhammet K., eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği en yakın arkadaşı Sinan M.’yi sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Karnından ve omzundan aldığı mermilerle ağır yaralanan bir çocuk babası Sinan M., hastanede yaşam savaşı veriyor.

Denizli'de 2011 yılında eşi Yekta K. ile evlenen ve bir çocukları olan Muhammet K, eşinin kendisine bir süredir ilgisiz davranmasından şüphelendi. Bunun üzerine eşinin cep telefonunu karıştıran Muhammet K, en yakın arkadaşı Sinan M. ile eşi Yekta K'nın mesajlaştığını gördü. Eşinin Sinan M. ile ilişkisini öğrenen Muhammet K, arkadaşını arayarak kendisi ile görüşmek istediğini söyledi.

 

SOKAK ORTASINDA VURDU
Pamukkale ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi'nde önceki gün sokak ortasında karşılaşan iki yakın arkadaş tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Muhammet K. belindeki silahı çıkartarak arkadaşını kurşun yağmuruna tuttu. Muhammet K. olay yerinden kaçarken, bir çocuk babası olan Sinan M. ise kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gören mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istedi. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Karın bölgesinden ve omzuna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Sinan M, acil sağlık ekibi tarafından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.

 

IS YERINE SAKLANDI
OLAYIN ardından kaçan Muhammet K, saklandığı iş yerinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Muhammet K, polisteki ifadesinde yakın arkadaşı olan Sinan M'nin eşiyle ilişkisi olduğunu ileri sürüp, "Sinan benim en yakın arkadaşımdı. Cep telefonundan mesajlarını yakaladım. Böyle bir şeyi bana nasıl yaptılar! Bu nedenle de Sinan ile tartıştık. Sinirlerime hakim olamadım ve silahı ateşledim" dediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.