İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLEN ADAMIN BEDENİNİ VAHŞİ HAYVANLAR YEMİŞ

CİNAYET 12.11.2021 - 18:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 869+ kez okundu.
 

İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLEN ADAMIN BEDENİNİ VAHŞİ HAYVANLAR YEMİŞ

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde dağda gezen çoban, elleri ve ayakları bağlı şekilde erkek cesedi buldu. Hayvanlar tarafından bir kısmı yedilen erkek cesedinin kim olduğu henüz açıklanmadı.

Bismil ilçesinde herkesi meraklandıran bir olay yaşandı. Dağdaki çoban tarafından elleri ve ayakları bağlı şekilde bulunan erkek cesedinin hayvanlar tarafından parçalandığı belirtildi. Ekipler, kesin ölüm nedenini belirlemek adına çalışmalara devam ediyor.   İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLMÜŞ Bismil ilçesine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Tatlıçayır köyü civarında elleri ayakları bağlı vücudunda işkence izi olan ve hayvanlar tarafından vücudun bir kısmı yenilen bir erkek cesedi çoban tarafından bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, ismi öğrenilmeyen 25-30 yaşlarındaki şahsın işkence yapılarak öldürüldüğü belirtildi.   KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK Hazro ilçe nüfusuna kayıtlı erkek cesedinin, yaklaşık 25 gündür kayıp olduğu öğrenildi. Ceset, incelemenin ardından otopsi için ambulansla adli tıp kurumuna kaldırıldı. Elleri ve ayakları bağlı olan cesedin, ilk belirlemelere göre dövülerek öldürüldüğü üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin ise yapılan otopsi raporunda ortaya çıkacağı belirtildi.
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde dağda gezen çoban, elleri ve ayakları bağlı şekilde erkek cesedi buldu. Hayvanlar tarafından bir kısmı yedilen erkek cesedinin kim olduğu henüz açıklanmadı.

Bismil ilçesinde herkesi meraklandıran bir olay yaşandı. Dağdaki çoban tarafından elleri ve ayakları bağlı şekilde bulunan erkek cesedinin hayvanlar tarafından parçalandığı belirtildi. Ekipler, kesin ölüm nedenini belirlemek adına çalışmalara devam ediyor.

 

İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLMÜŞ
Bismil ilçesine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Tatlıçayır köyü civarında elleri ayakları bağlı vücudunda işkence izi olan ve hayvanlar tarafından vücudun bir kısmı yenilen bir erkek cesedi çoban tarafından bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, ismi öğrenilmeyen 25-30 yaşlarındaki şahsın işkence yapılarak öldürüldüğü belirtildi.

 

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK
Hazro ilçe nüfusuna kayıtlı erkek cesedinin, yaklaşık 25 gündür kayıp olduğu öğrenildi. Ceset, incelemenin ardından otopsi için ambulansla adli tıp kurumuna kaldırıldı. Elleri ve ayakları bağlı olan cesedin, ilk belirlemelere göre dövülerek öldürüldüğü üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin ise yapılan otopsi raporunda ortaya çıkacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.