HASTANENİN ÖNÜNDE VURDULAR

CİNAYET 21.12.2021 - 11:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1788+ kez okundu.
 

HASTANENİN ÖNÜNDE VURDULAR

İstanbul'da iki ailenen kavgasında kan attı. Olay, geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Ulus Mahallesi'nde yaşandı. Son dakika: İstanbul’da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular Edinilen bilgiye göre, okulda kavga eden kız çocuklarından birinin yakınları İnci Sokak'ta oturan diğer kızın apartmanının önüne geldi. Binada oturan Ahmet G. ve oğlu Taha G., olayın büyümesini önlemek amacıyla, binanın önüne gelen grubu yatıştırmak istedi. Son dakika: İstanbul’da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular Fakat öfkeli kalabalık Ahmet G. ve oğlu Taha G.'ye saldırarak onları darp etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.   Kavganın ardından öfkesi dinmeyen grup hastaneye geldi. O sırada durumu haber alıp hastaneye gelen yaralı yakınları, öfkeli grubun saldırısına uğradı. Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular Hastane girişinde çıkan kavgayı polis ekipleri ayırmakta güçlük çekti. Kavga sırasında dışarıdan gelerek hastaneye giren Mustafa D. silahını çekip, yaralı yakını olan Kader K.'yı ve orada bulunan Mutlu C. isimli bir şahsı bacağından vurarak kaçtı. Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular Mahallede yaşanan kavga ve hastanede yaşanan dehşet anları kameraya yansıdı   Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular Mahallede yaşanan kavgadaki görüntülerde, kalabalık bir grubun 2 kişiye saldırdığı, saldırıya uğrayan bir kişinin yerde yaralı şekilde yattığı, polisin kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor. Ayağından vurularak yaralanan Kader Korkmaz'ın annesi Ayşe İnci, "Damadımın dayısının kızı okulda kavga etmiş. Kavga ettiği taraftan bazı kişiler toplanıp gecenin bir vakti evin kapısına gelmişler. Sesler duyulmuş. Kızımın kayın pederi dışarı çıkmış. 'Ne oluyor' dediği için onu darp etmişler. Sonrasında damadım dışarı çıkmış. Damadıma da vurmuşlar. Darp raporu için hastaneye giderken kızım beni aradı. 'Anne biz hastanedeyiz. Siz de gelin. Taha'yı dövmüşler' dedi. Biz de hastaneye gittik. Gider gitmez neye uğradığımızı şaşırdık. Bize saldırdılar. Küfür ettiler. Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular Eşimi darp ettiler. Mustafa Danışmaz diye biri arkadan gelerek silahla ateş etti. Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular Kızım ayağından vuruldu. Kader Korkmaz kızımın yanında Mutlu diye bir şahıs da vuruldu." dedi.

İstanbul'da iki ailenen kavgasında kan attı. Olay, geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Ulus Mahallesi'nde yaşandı.

Son dakika: İstanbul’da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular
Edinilen bilgiye göre, okulda kavga eden kız çocuklarından birinin yakınları İnci Sokak'ta oturan diğer kızın apartmanının önüne geldi.



Binada oturan Ahmet G. ve oğlu Taha G., olayın büyümesini önlemek amacıyla, binanın önüne gelen grubu yatıştırmak istedi.

Son dakika: İstanbul’da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular
Fakat öfkeli kalabalık Ahmet G. ve oğlu Taha G.'ye saldırarak onları darp etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

Kavganın ardından öfkesi dinmeyen grup hastaneye geldi. O sırada durumu haber alıp hastaneye gelen yaralı yakınları, öfkeli grubun saldırısına uğradı.

Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular
Hastane girişinde çıkan kavgayı polis ekipleri ayırmakta güçlük çekti. Kavga sırasında dışarıdan gelerek hastaneye giren Mustafa D. silahını çekip, yaralı yakını olan Kader K.'yı ve orada bulunan Mutlu C. isimli bir şahsı bacağından vurarak kaçtı.
Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular
Mahallede yaşanan kavga ve hastanede yaşanan dehşet anları kameraya yansıdı

 

Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular
Mahallede yaşanan kavgadaki görüntülerde, kalabalık bir grubun 2 kişiye saldırdığı, saldırıya uğrayan bir kişinin yerde yaralı şekilde yattığı, polisin kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor.


Ayağından vurularak yaralanan Kader Korkmaz'ın annesi Ayşe İnci, "Damadımın dayısının kızı okulda kavga etmiş. Kavga ettiği taraftan bazı kişiler toplanıp gecenin bir vakti evin kapısına gelmişler.


Sesler duyulmuş. Kızımın kayın pederi dışarı çıkmış. 'Ne oluyor' dediği için onu darp etmişler. Sonrasında damadım dışarı çıkmış. Damadıma da vurmuşlar.


Darp raporu için hastaneye giderken kızım beni aradı. 'Anne biz hastanedeyiz. Siz de gelin.


Taha'yı dövmüşler' dedi. Biz de hastaneye gittik. Gider gitmez neye uğradığımızı şaşırdık. Bize saldırdılar. Küfür ettiler.

Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular
Eşimi darp ettiler. Mustafa Danışmaz diye biri arkadan gelerek silahla ateş etti.

Son dakika: İstanbul'da kız öğrencilerin kavgası büyüdü! Ortalık kan gölüne döndü: Hastanenin önünde vurdular
Kızım ayağından vuruldu. Kader Korkmaz kızımın yanında Mutlu diye bir şahıs da vuruldu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.