Hikmet Genç
Köşe Yazarı
Hikmet Genç
 

CHP'li belediyeden gençlere alkol desteği!

Bazı gençler sosyal medya hesaplarından paylaşmışlar. Türkiye'de benzeri var mı bilemiyorum ama anlayacağınız CHP'li Mersin Belediyesi öğrencileri ve dahi gençleri ucuz alkolle buluşturmuş... Özgür Özel'in de en büyük derdi bu değil miydi? "Kayseri ve Konya gibi AK Parti'nin uzun süredir yönettiği yerlerde oteller dışında içkili mekan bulamıyoruz. Beyaz şarap yok. Otellerin zemin katında da içemiyoruz, roof'larda içmek zorunda kalıyoruz" diyordu. Mersin'de sahilde öğrencilere gençlere uygun fiyata alkol veriyor CHP belediyesi. E olur tabii, CHP kafası böyle çalışıyor. Helikopter, motor, jet, nükleer, uzay, SİHA, teknofest vesaireyle kafayı bozmayacaksın. O kadar uğraşmaya ne gerek var?! Kafayı çektin mi hepsi olur. Çağdaş laik aydınlanmacı gençlik için alkol şart!.. Heykeli de ihmal etmeyeceksin elbette. Ne diyordu CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras 'sünger heykeli' açılışında?.. "Toplum mutluluğu sanata kültüre bağlıdır, paraya değil. Para bir amaç değildir bir araçtır." İşte o kadar... Heykeli yapıyorsun kültürün artıyor, mutlu oluyorsun. Üstüne kafayı çekip 'roket' oluyorsun, uzaya çıkıyorsun. Al sana kültürlü mutlu astronot! Al sana CHP belediyeciliği!.. *** Not: İroni yaptık. Alkol sağlığa zararlıdır. Dinimizce de haramdır.
Ekleme Tarihi: 17 Nisan 2024 - Çarşamba
Hikmet Genç

CHP'li belediyeden gençlere alkol desteği!

Bazı gençler sosyal medya hesaplarından paylaşmışlar.

Türkiye'de benzeri var mı bilemiyorum ama anlayacağınız CHP'li Mersin Belediyesi öğrencileri ve dahi gençleri ucuz alkolle buluşturmuş...

Özgür Özel'in de en büyük derdi bu değil miydi? "Kayseri ve Konya gibi AK Parti'nin uzun süredir yönettiği yerlerde oteller dışında içkili mekan bulamıyoruz. Beyaz şarap yok. Otellerin zemin katında da içemiyoruz, roof'larda içmek zorunda kalıyoruz" diyordu.

Mersin'de sahilde öğrencilere gençlere uygun fiyata alkol veriyor CHP belediyesi.

E olur tabii, CHP kafası böyle çalışıyor. Helikopter, motor, jet, nükleer, uzay, SİHA, teknofest vesaireyle kafayı bozmayacaksın. O kadar uğraşmaya ne gerek var?! Kafayı çektin mi hepsi olur. Çağdaş laik aydınlanmacı gençlik için alkol şart!..

Heykeli de ihmal etmeyeceksin elbette. Ne diyordu CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras 'sünger heykeli' açılışında?..

"Toplum mutluluğu sanata kültüre bağlıdır, paraya değil. Para bir amaç değildir bir araçtır."

İşte o kadar...

Heykeli yapıyorsun kültürün artıyor, mutlu oluyorsun. Üstüne kafayı çekip 'roket' oluyorsun, uzaya çıkıyorsun.

Al sana kültürlü mutlu astronot!

Al sana CHP belediyeciliği!..

***
Not: İroni yaptık. Alkol sağlığa zararlıdır. Dinimizce de haramdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.