Kızına Tecavüz Eden Babaya 30 Yıl Hapis Cezası

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 07.03.2025 - 16:54, Güncelleme: 09.03.2025 - 02:33
 

Kızına Tecavüz Eden Babaya 30 Yıl Hapis Cezası

Bolu'da öz kızına tecavüz etme suçlamasıyla hakim karşısına çıkan sanık, kendisini "Bir baba öz kızına böyle bir şey yapmaz" sözleriyle savundu. Mahkeme sanığı 30 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Bolu'da "öz kızına tecavüz etme" suçundan tutuklu olarak yargılanan baba hakkında karar çıktı. Kent merkezinde yaşayan S.İ. isimli şahıs, ilk olarak 28 Mayıs günü 14 yaşındaki kızının yanına gidip, “Sevgili yapmayacaksın, ne yapacaksan benimle yapacaksın” diyerek cinsel istismarda bulundu.   BABASININ TECAVÜZÜNE UĞRADI 14 yaşındaki Y.A.İ, babasının farklı günlerde birkaç kez daha kendisine cinsel istismarda bulunmasının ardından olayı annesi ve teyzesine anlattı. Anne ve teyze, olayı öğrendikten sonra önce 14 yaşındaki kıza inanmayıp, eve ses kayıt cihazı koydu. İSTİSMAR SES KAYDIYLA ORTAYA ÇIKTI Ses kayıt cihazındaki kayıtları dinleyen anne, eşinin öz kızına cinsel istismarda bulunduğunu anlayarak eşinden şikayetçi oldu. Baba S.İ. olaydan 5 ay sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.   "KULLANDIĞIM PEÇETEYİ GÖBEĞİNE SÜRMÜŞ" Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Cinsel istismar’ suçundan tutuklu olarak yargılanan S.İ., hakim karşısına çıktı. Bir önceki duruşmada savunması dinlenen S.İ, “Kızımın iddiaları doğru değildir. Ben olay günü kızım gelmeden önce mastürbasyon yapmıştım, kızım kullandığım peçeteyi göbeğine sürmüş, sperm kalıntıları o şekilde kızımın vücuduna geçmiştir. Kızıma cinsel istismarda bulunmadım. Suçsuzum, beraatimi istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı. "BİR BABA ÖZ KIZINA BUNU YAPMAZ" Karar duruşması için tekrar hakim karşısına çıkan S.İ., suçsuz olduğunu ileri sürerek "Bir baba öz kızına böyle bir şey yapmaz." dedi.   30 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI Anne E.İ., eşinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, sanık S.İ'nin "çocukların cinsel istismarı" suçundan 30 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.
Bolu'da öz kızına tecavüz etme suçlamasıyla hakim karşısına çıkan sanık, kendisini "Bir baba öz kızına böyle bir şey yapmaz" sözleriyle savundu. Mahkeme sanığı 30 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Bolu'da "öz kızına tecavüz etme" suçundan tutuklu olarak yargılanan baba hakkında karar çıktı.

Kent merkezinde yaşayan S.İ. isimli şahıs, ilk olarak 28 Mayıs günü 14 yaşındaki kızının yanına gidip, “Sevgili yapmayacaksın, ne yapacaksan benimle yapacaksın” diyerek cinsel istismarda bulundu.

 

BABASININ TECAVÜZÜNE UĞRADI

14 yaşındaki Y.A.İ, babasının farklı günlerde birkaç kez daha kendisine cinsel istismarda bulunmasının ardından olayı annesi ve teyzesine anlattı.

Anne ve teyze, olayı öğrendikten sonra önce 14 yaşındaki kıza inanmayıp, eve ses kayıt cihazı koydu.


İSTİSMAR SES KAYDIYLA ORTAYA ÇIKTI

Ses kayıt cihazındaki kayıtları dinleyen anne, eşinin öz kızına cinsel istismarda bulunduğunu anlayarak eşinden şikayetçi oldu.

Baba S.İ. olaydan 5 ay sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

"KULLANDIĞIM PEÇETEYİ GÖBEĞİNE SÜRMÜŞ"

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Cinsel istismar’ suçundan tutuklu olarak yargılanan S.İ., hakim karşısına çıktı.

Bir önceki duruşmada savunması dinlenen S.İ, “Kızımın iddiaları doğru değildir. Ben olay günü kızım gelmeden önce mastürbasyon yapmıştım, kızım kullandığım peçeteyi göbeğine sürmüş, sperm kalıntıları o şekilde kızımın vücuduna geçmiştir. Kızıma cinsel istismarda bulunmadım. Suçsuzum, beraatimi istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.


"BİR BABA ÖZ KIZINA BUNU YAPMAZ"

Karar duruşması için tekrar hakim karşısına çıkan S.İ., suçsuz olduğunu ileri sürerek "Bir baba öz kızına böyle bir şey yapmaz." dedi.

 

30 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Anne E.İ., eşinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, sanık S.İ'nin "çocukların cinsel istismarı" suçundan 30 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.