İsrail, Esed'i kalbinden vurdu

14.02.2020 - 11:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2138+ kez okundu.
 

İsrail, Esed'i kalbinden vurdu

İsrail savaş uçakları, Esed rejimi kontrolünde bulunan Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi.

İsrail ve Suriye basınında yer alan haberlere göre, İsrail savaş uçaklarının Esed rejiminin kalbi olarak bilinen başkent Şam’ın çeşitli bölgelerinde bulunan İran’a ait silah depolarını vurdu. Şam’da çok şiddetli patlamaların meydana geldiği belirtilen haberlere göre, Suriye’nin hava savunma sistemlerinin de aktif hale getirildiği belirtildi. Esed rejiminden açıklama Esed rejimi kontrolünde bulunan Suriye devlet televizyonu, başkent Şam semalarında hava sahasına giren ‘düşman hedeflerin’ Suriye hava savunma sistemleri tarafından düşürüldüğünü iddia etti. Suriye'nin haber ajansı SANA ise, “Düşman füzeleri işgal altındaki Golan’dan geldi” ifadelerine yer verdi.
İsrail savaş uçakları, Esed rejimi kontrolünde bulunan Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi.

İsrail ve Suriye basınında yer alan haberlere göre, İsrail savaş uçaklarının Esed rejiminin kalbi olarak bilinen başkent Şam’ın çeşitli bölgelerinde bulunan İran’a ait silah depolarını vurdu.

Şam’da çok şiddetli patlamaların meydana geldiği belirtilen haberlere göre, Suriye’nin hava savunma sistemlerinin de aktif hale getirildiği belirtildi.

Esed rejiminden açıklama

Esed rejimi kontrolünde bulunan Suriye devlet televizyonu, başkent Şam semalarında hava sahasına giren ‘düşman hedeflerin’ Suriye hava savunma sistemleri tarafından düşürüldüğünü iddia etti. Suriye'nin haber ajansı SANA ise, “Düşman füzeleri işgal altındaki Golan’dan geldi” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.