Modern zaman düellosuna müebbet hapis

12.02.2020 - 12:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1310+ kez okundu.
 

Modern zaman düellosuna müebbet hapis

İngiltere’de, kocası ile sevgilisi arasında kalan Asta Juskauskiene, ikili arasında düello ayarladı. Koca, 35 bıçak darbesiyle öldü. Litvanyalı kadın ile sevgilisi ömür boyu hapse çarptırıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da görülen davada Haziran 2019'da yaşanan modern zaman düellosu konu oldu. Mahkeme kayıtlarına göre 35 yaşındaki Asta Juskauskiene, bir kız çocuğu sahibi olduğu 42 yaşındaki kocası Giedruis Juskauskas'ı internetten tanıştığı, Litvanya'da tecavüzden mahkûm olmuş 25 yaşındaki Mantas Kvedaras için terk etti. Ancak her iki erkek de Asta Juskauskiene'yi bırakmak istemedi. Bunun üzerine Litvanya asıllı kadın, kendisi için savaşan iki erkeğin düello yapmasını istedi. Düelloyu Londra'da uyuşturucu satılan tünelde organize eden genç kadının cinayetten sorumlu olduğunu belirten Londralı savcı Hugh Davies, "Görgü tanıklarına göre herkes düellonun uyuşturucu için olduğunu sanmış" dedi. Kocası Giedruis Juskauskas (ÖLDÜ) - Asta Juskauskiene - Sevgilisi Mantas Kvedaras (TUTUKLANDI) PİZZACIDA KUTLADILAR Olay yerine sarhoş ve silahsız gelen Juskauskas'ın genç sevgili tarafından birkaç dakika içinde bıçaklanarak öldürüldüğü bildirildi. Eski mahkûmun Juskauskas'ı çoğu boynundan olmak üzere 35 yerinden bıçakladığı ve ölümün gerçekleşmesinin ardından Justaustiene ile Kvedaras'ın kutlama yapmak üzere pizzacıya gittikleri anlaşıldı. Davada savcı üç çocuk annesi kadının ömür boyu hapse mahkûm edilmesini isterken, hakim bu isteği onayladı. Juskauskiene ve Kvedaras'ın ömür boyu hapse mahkûm edildiği, ikilinin en az 22 yıl cezaevinde kalacakları belirtildi.
İngiltere’de, kocası ile sevgilisi arasında kalan Asta Juskauskiene, ikili arasında düello ayarladı. Koca, 35 bıçak darbesiyle öldü. Litvanyalı kadın ile sevgilisi ömür boyu hapse çarptırıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da görülen davada Haziran 2019'da yaşanan modern zaman düellosu konu oldu. Mahkeme kayıtlarına göre 35 yaşındaki Asta Juskauskiene, bir kız çocuğu sahibi olduğu 42 yaşındaki kocası Giedruis Juskauskas'ı internetten tanıştığı, Litvanya'da tecavüzden mahkûm olmuş 25 yaşındaki Mantas Kvedaras için terk etti. Ancak her iki erkek de Asta Juskauskiene'yi bırakmak istemedi. Bunun üzerine Litvanya asıllı kadın, kendisi için savaşan iki erkeğin düello yapmasını istedi. Düelloyu Londra'da uyuşturucu satılan tünelde organize eden genç kadının cinayetten sorumlu olduğunu belirten Londralı savcı Hugh Davies, "Görgü tanıklarına göre herkes düellonun uyuşturucu için olduğunu sanmış" dedi.


Kocası Giedruis Juskauskas (ÖLDÜ) - Asta Juskauskiene - Sevgilisi Mantas Kvedaras (TUTUKLANDI)

PİZZACIDA KUTLADILAR
Olay yerine sarhoş ve silahsız gelen Juskauskas'ın genç sevgili tarafından birkaç dakika içinde bıçaklanarak öldürüldüğü bildirildi. Eski mahkûmun Juskauskas'ı çoğu boynundan olmak üzere 35 yerinden bıçakladığı ve ölümün gerçekleşmesinin ardından Justaustiene ile Kvedaras'ın kutlama yapmak üzere pizzacıya gittikleri anlaşıldı. Davada savcı üç çocuk annesi kadının ömür boyu hapse mahkûm edilmesini isterken, hakim bu isteği onayladı. Juskauskiene ve Kvedaras'ın ömür boyu hapse mahkûm edildiği, ikilinin en az 22 yıl cezaevinde kalacakları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.