Kocaeli'de korku dolu anlar!

GÜNDEM 20.01.2020 - 10:19, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1111+ kez okundu.
 

Kocaeli'de korku dolu anlar!

Kocaeli'de bir AVM'nin çatı kısmında yangın çıktı. Kısa sürede tüm çatıyı kapsayan yangın için Darıca ve çevre ilçelerin yanı sıra İstanbul'dan da çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, ekiplerin 3,5 saat süren müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde gece saatlerinde bir AVM’de çıkan ve tüm binayı kaplayan yangın itfaiye ekiplerince 3,5 saatte söndürüldü.   Çevre ilçelerden ve İstanbul'dan ekipler sevk edildi Yangın gece saat 03.00 sıralarında Darıca Kazımkarabekir Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bilinmeyen bir nedenden dolayı AVM’nin çatı kısmında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm çatıyı sararken durumu görenler 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine Darıca ve çevre ilçelerin yanı sıra İstanbul'dan da çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.   Büyük çapta maddi hasar oluştu Yangının AVM'nin yanında bulunan akaryakıt istasyonuna sıçramasını engellemek için önlem alan itfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü. Yangın nedeniyle alışveriş merkezindeki bazı iş yerlerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.
Kocaeli'de bir AVM'nin çatı kısmında yangın çıktı. Kısa sürede tüm çatıyı kapsayan yangın için Darıca ve çevre ilçelerin yanı sıra İstanbul'dan da çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, ekiplerin 3,5 saat süren müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde gece saatlerinde bir AVM’de çıkan ve tüm binayı kaplayan yangın itfaiye ekiplerince 3,5 saatte söndürüldü.

 

Çevre ilçelerden ve İstanbul'dan ekipler sevk edildi

Yangın gece saat 03.00 sıralarında Darıca Kazımkarabekir Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bilinmeyen bir nedenden dolayı AVM’nin çatı kısmında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm çatıyı sararken durumu görenler 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine Darıca ve çevre ilçelerin yanı sıra İstanbul'dan da çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

Büyük çapta maddi hasar oluştu

Yangının AVM'nin yanında bulunan akaryakıt istasyonuna sıçramasını engellemek için önlem alan itfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü.

Yangın nedeniyle alışveriş merkezindeki bazı iş yerlerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.