Pariste Büyük Patlama

GÜNDEM 08.04.2024 - 13:51, Güncelleme: 08.04.2024 - 13:51 1489+ kez okundu.
 

Pariste Büyük Patlama

Paris’te bir patlamanın medyana geldiği ve en az 3 kişinin hayatını kaybettiği yaralıların olduğu bildirildi.

Paris’te bir patlamanın medyana geldiği ve en az 3 kişinin hayatını kaybettiği yaralıların olduğu bildirildi. İşte olay yerinden ilk görüntüler ve gelen bilgiler... Fransa'nın başkenti Paris'in 11. bölgesinde bir apartmanın 7. katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama bölgesine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinden ilk görüntüler geldi. Patlama sonucu apartmanda çıkan yangından kaçmaya çalışan ve paniğe kapılarak aşağı atlayan kişi 7 kattan zemine çakıldı ve hayatını kaybetti. Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken, patlamanın yaşandığı dairede korkunç manzara ortaya çıktı. İtfaiye ekipleri içeri girdiklerinde yanmış 2 cesetle karşılaştı. ÖNE ÇIKAN VİDEO Olayla ilgili Fransız polisi geniş çaplı soruşturma başlattı. Bina ve çevresinde de geniş güvenlik önlemi alındı. Tahliye edilen bina sakinlerinin 2 saat sonra evlerine girebileceği belirtildi. Patlamayla ilgili detaylı açıklama bekleniyor.
Paris’te bir patlamanın medyana geldiği ve en az 3 kişinin hayatını kaybettiği yaralıların olduğu bildirildi.


Paris’te bir patlamanın medyana geldiği ve en az 3 kişinin hayatını kaybettiği yaralıların olduğu bildirildi. İşte olay yerinden ilk görüntüler ve gelen bilgiler...

Fransa'nın başkenti Paris'in 11. bölgesinde bir apartmanın 7. katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Patlama bölgesine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinden ilk görüntüler geldi.

Patlama sonucu apartmanda çıkan yangından kaçmaya çalışan ve paniğe kapılarak aşağı atlayan kişi 7 kattan zemine çakıldı ve hayatını kaybetti.

Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken, patlamanın yaşandığı dairede korkunç manzara ortaya çıktı. İtfaiye ekipleri içeri girdiklerinde yanmış 2 cesetle karşılaştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Olayla ilgili Fransız polisi geniş çaplı soruşturma başlattı. Bina ve çevresinde de geniş güvenlik önlemi alındı.

Tahliye edilen bina sakinlerinin 2 saat sonra evlerine girebileceği belirtildi.

Patlamayla ilgili detaylı açıklama bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.