PKK İstedi CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi afişlerinde Türk bayrağını kapattı

GÜNDEM 30.03.2024 - 12:33, Güncelleme: 30.03.2024 - 16:27 909+ kez okundu.
 

PKK İstedi CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi afişlerinde Türk bayrağını kapattı

CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi'nin kullandıkları afişte, Türk bayraklarının üstünü CHP- PKKDEM ittifakından dolayı kapattığı görüldü.

Mayıs genel seçimlerinde kapalı kapılar arkasında yapılan CHP-Kandil ittifakı, yerel seçimlere gidilirken açık bir hal aldı. CHP bu kapsamda da İstanbul'un bazı ilçeleri ve Mersin olmak üzere "kent uzlaşısı" adı altında DEM'le ittifak kurdu. Bu ittifakın ardından CHP'nin Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi ise skandal bir karar imza attı. PKK İstedi Türk bayrağını kapattı CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi kullandıkları afişte, Türk bayraklarının üstünü CHP- DEM ittifakından ötürü kapattıkları görüldü. O bayrakların kapatıldığını ise başka bir vatandaş ortaya çıktı. Tek tek makasla afişler kesildi ve kapatılan Türk bayrakları ortaya çıkarıldı.
CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi'nin kullandıkları afişte, Türk bayraklarının üstünü CHP- PKKDEM ittifakından dolayı kapattığı görüldü.

Mayıs genel seçimlerinde kapalı kapılar arkasında yapılan CHP-Kandil ittifakı, yerel seçimlere gidilirken açık bir hal aldı.

CHP bu kapsamda da İstanbul'un bazı ilçeleri ve Mersin olmak üzere "kent uzlaşısı" adı altında DEM'le ittifak kurdu.

Bu ittifakın ardından CHP'nin Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi ise skandal bir karar imza attı.


PKK İstedi Türk bayrağını kapattı

CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi kullandıkları afişte, Türk bayraklarının üstünü CHP- DEM ittifakından ötürü kapattıkları görüldü.

O bayrakların kapatıldığını ise başka bir vatandaş ortaya çıktı.

Tek tek makasla afişler kesildi ve kapatılan Türk bayrakları ortaya çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.