Netanyahu'nun e Evine Kırmızı Boya!

GÜNDEM 26.11.2023 - 20:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1919+ kez okundu.
 

Netanyahu'nun e Evine Kırmızı Boya!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu rezidansı önünde toplanan İsrailliler, istifaya yönelik sloganlar attı. İsrail polisi bölgede yoğun güvenlik alırken, Gazze Caddesi`ne çıkan yolları demir bariyerlerle kapatıldı.

İsrail, 7 Ekim'den bu yana binlerce masumu öldürdü ve Gazze'yi açık hava hapishanesine çevirdi. Yardımların ulaşmasına izin vermeyen ve ateşkese rağmen defalarca ihlalde bulunan İsrail'in bazı vatandaşları ise bu zulme sessiz kalmıyor. Batı Kudüs'teki İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu rezidansı önünde toplanan İsrailliler, İsrail hükümetini protesto ederek Netanyahu karşıtı slogan attı. "İstifa et artık..." Batı Kudüs`teki Gazze Caddesi yakınlarında toplanan yaklaşık bin İsrailli, ellerinde Netanyahu hükümetini başarısız olmakla suçlayan döviz ve karikatürler taşıyarak, Netanyahu`nun istifa etmesi çağrısında bulundu. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı Göstericilerin ilerlemesini engellemek için bölgede yoğun güvenlik önlemi alan İsrail polisi, Gazze Caddesi`ne çıkan yolları demir bariyerlerle kapattı. "Suçlusun" Polis bariyerlerinin önünde Başbakan Netanyahu için "suçlu, suçlu" sloganları atan göstericiler, Netanyahu’nun akıttığı kanı temsilen caddeye kırmızı boya döktü. Protestocuların Netanyahu`nun konutunun civarındaki sokaklarda gösterileri ve İsrail polisinin bekleyişi devam ediyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu rezidansı önünde toplanan İsrailliler, istifaya yönelik sloganlar attı. İsrail polisi bölgede yoğun güvenlik alırken, Gazze Caddesi`ne çıkan yolları demir bariyerlerle kapatıldı.

İsrail, 7 Ekim'den bu yana binlerce masumu öldürdü ve Gazze'yi açık hava hapishanesine çevirdi.

Yardımların ulaşmasına izin vermeyen ve ateşkese rağmen defalarca ihlalde bulunan İsrail'in bazı vatandaşları ise bu zulme sessiz kalmıyor.

Batı Kudüs'teki İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu rezidansı önünde toplanan İsrailliler, İsrail hükümetini protesto ederek Netanyahu karşıtı slogan attı.


"İstifa et artık..."

Batı Kudüs`teki Gazze Caddesi yakınlarında toplanan yaklaşık bin İsrailli, ellerinde Netanyahu hükümetini başarısız olmakla suçlayan döviz ve karikatürler taşıyarak, Netanyahu`nun istifa etmesi çağrısında bulundu.


Bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı

Göstericilerin ilerlemesini engellemek için bölgede yoğun güvenlik önlemi alan İsrail polisi, Gazze Caddesi`ne çıkan yolları demir bariyerlerle kapattı.


"Suçlusun"

Polis bariyerlerinin önünde Başbakan Netanyahu için "suçlu, suçlu" sloganları atan göstericiler, Netanyahu’nun akıttığı kanı temsilen caddeye kırmızı boya döktü.

Protestocuların Netanyahu`nun konutunun civarındaki sokaklarda gösterileri ve İsrail polisinin bekleyişi devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.