Kocasını öldüresiye dövdü, kasap oğullarını çağırarak cansız bedenini parçalattı

CİNAYET 15.06.2022 - 11:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1342+ kez okundu.
 

Kocasını öldüresiye dövdü, kasap oğullarını çağırarak cansız bedenini parçalattı

Arjantin’de yaşanan bir olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Kocasını öldüresiye döven ve kasap oğullarından cesedini parçalamalarını isteyen Laura Marcela Campos isimli bir kadın, adamın kızına cinsel istismarda bulunduğu için bunu yaptığını söyleyerek suçlarını itiraf etti.

Arjantin'in Lomas de Zamora bölgesindeki bir çöp kutusunda ayakları birbirine bağlı halde bulunan iki bacak keşfedildi. Olay yerine gelen polis ekipleri bedeninden ayrılan bacakların Daniel Tomas Silvero isimli adama ait olduğunu anladı ve olayı araştırmaya başladı. Adamın karısı üzerindeki şüphelerini arttıran polis onu sorguya aldı. 47 yaşındaki kadın, 56 yaşındaki kocası Daniel Tomas Silvero'yu şiddetli bir kavga sırasında döverek öldürdüğünü itiraf etti. Kocasını öldürdükten sonra kasap çocuklarını çağıran anne cansız bedeni parçalara ayırarak kasabanın çeşitli bölgelerinde sakladıklarını söyledi. KIZI MESAJDAN ŞÜPHELENDİ   Laura Marcela Campos kocasının kızına cinsel tacizde bulunduğunu söyleyerek onu öldürdüğünü anlattı. Silvero’nun 2019 yılında 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmaktan ceza aldığı ortaya çıktı. Kurbanın önceki evliliğinden olan Milagros isimli kızı babasının cep telefonundan garip bir mesaj aldığını söyledi. Alışılmadık şekilde yazım hatalarıyla dolu olan mesajda, babasının evini ve telefon numarasını değiştireceğini ve onu aramamasını söylediğini ifade etti. Milagros aynı zamanda babasının geçtiğimiz yıllarda bir mektup gönderdiğini ve kendisine bir şey olması halinde onu şu anki evlerinde aramaları gerektiği konusunda uyardı.
Arjantin’de yaşanan bir olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Kocasını öldüresiye döven ve kasap oğullarından cesedini parçalamalarını isteyen Laura Marcela Campos isimli bir kadın, adamın kızına cinsel istismarda bulunduğu için bunu yaptığını söyleyerek suçlarını itiraf etti.

Arjantin'in Lomas de Zamora bölgesindeki bir çöp kutusunda ayakları birbirine bağlı halde bulunan iki bacak keşfedildi. Olay yerine gelen polis ekipleri bedeninden ayrılan bacakların Daniel Tomas Silvero isimli adama ait olduğunu anladı ve olayı araştırmaya başladı. Adamın karısı üzerindeki şüphelerini arttıran polis onu sorguya aldı. 47 yaşındaki kadın, 56 yaşındaki kocası Daniel Tomas Silvero'yu şiddetli bir kavga sırasında döverek öldürdüğünü itiraf etti. Kocasını öldürdükten sonra kasap çocuklarını çağıran anne cansız bedeni parçalara ayırarak kasabanın çeşitli bölgelerinde sakladıklarını söyledi.


KIZI MESAJDAN ŞÜPHELENDİ
 

Laura Marcela Campos kocasının kızına cinsel tacizde bulunduğunu söyleyerek onu öldürdüğünü anlattı. Silvero’nun 2019 yılında 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmaktan ceza aldığı ortaya çıktı.

Kurbanın önceki evliliğinden olan Milagros isimli kızı babasının cep telefonundan garip bir mesaj aldığını söyledi. Alışılmadık şekilde yazım hatalarıyla dolu olan mesajda, babasının evini ve telefon numarasını değiştireceğini ve onu aramamasını söylediğini ifade etti. Milagros aynı zamanda babasının geçtiğimiz yıllarda bir mektup gönderdiğini ve kendisine bir şey olması halinde onu şu anki evlerinde aramaları gerektiği konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.