HASTANE ÖNÜNDE HEMŞİRE EŞİNİ VURDU

22.03.2022 - 12:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1836+ kez okundu.
 

HASTANE ÖNÜNDE HEMŞİRE EŞİNİ VURDU

Ailevi sorunlar nedeniyle 15 yıllık hemşire eşini hastane önünde silahla öldüren polis memuru emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru H.S., annesinin tedavisi için görev yaptığı hastaneye giden hemşire eşi F.S.'ye hastane önünde kurşun yağdırdı.   SİLAHLA EŞİNİ YARALADI Ağır yaralanan F.S. ile seken kurşunlarla yaralanan arkadaşı hemşire S.Ç., hastane personeli ve vatandaşlar tarafından Acil Servise kaldırıldı.   GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ Durumu ağır olan F.S., yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   GÖZALTINA ALINDI Olay yerinden kaçan polis memuru H.S. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. H.S., daha sonra soruşturmayı yürüten jandarma ekiplerine teslim edildi.   AİLEVİ SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ H.S. ile F.S. çiftinin 15 yıllık evli oldukları, 3 çocuklarının bulunduğu, çiftin ailevi nedenlerden dolayı dün tartıştıkları öğrenildi.
Ailevi sorunlar nedeniyle 15 yıllık hemşire eşini hastane önünde silahla öldüren polis memuru emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru H.S., annesinin tedavisi için görev yaptığı hastaneye giden hemşire eşi F.S.'ye hastane önünde kurşun yağdırdı.

 

SİLAHLA EŞİNİ YARALADI
Ağır yaralanan F.S. ile seken kurşunlarla yaralanan arkadaşı hemşire S.Ç., hastane personeli ve vatandaşlar tarafından Acil Servise kaldırıldı.

 

GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ
Durumu ağır olan F.S., yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

GÖZALTINA ALINDI
Olay yerinden kaçan polis memuru H.S. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. H.S., daha sonra soruşturmayı yürüten jandarma ekiplerine teslim edildi.

 

AİLEVİ SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
H.S. ile F.S. çiftinin 15 yıllık evli oldukları, 3 çocuklarının bulunduğu, çiftin ailevi nedenlerden dolayı dün tartıştıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.