ANNE VE KIZIN BOĞAZLARINI KESTİ

11.12.2021 - 17:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1154+ kez okundu.
 

ANNE VE KIZIN BOĞAZLARINI KESTİ

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşayan fabrika işçisi Kaya Doğan, tartıştığı eşi Hörmet Doğan (20) ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.   BOĞAZLARINI KESTİ Kısa sürede alevlenen tartışmada Kaya Doğan, eşini ve üvey kızı Yasemin Nur Soyak'ı, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla boğazlarından bıçakladı. Ardından aynı bıçakla kendisini de yaralayan Kaya Doğan, evden çıkarak Erkilet Bulvarı'na gitti.   CİNAYETİNİ İHBAR ETTİ Doğan'ın işlediği cinayeti ihbar ettiği polis ve sağlık ekipleri, olay bölgesine sevk edildi.     ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ Eve giden sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Hörmet Doğan ile ilk evliliğinden olan kızı Yasemin Nur’un hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Kaya Doğan ise ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.   MORGA KALDIRILDI Anne ve kızının cansız bedenleri, polis ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşayan fabrika işçisi Kaya Doğan, tartıştığı eşi Hörmet Doğan (20) ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

 

BOĞAZLARINI KESTİ
Kısa sürede alevlenen tartışmada Kaya Doğan, eşini ve üvey kızı Yasemin Nur Soyak'ı, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla boğazlarından bıçakladı.

Ardından aynı bıçakla kendisini de yaralayan Kaya Doğan, evden çıkarak Erkilet Bulvarı'na gitti.

 

CİNAYETİNİ İHBAR ETTİ
Doğan'ın işlediği cinayeti ihbar ettiği polis ve sağlık ekipleri, olay bölgesine sevk edildi.

 

 

ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ
Eve giden sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Hörmet Doğan ile ilk evliliğinden olan kızı Yasemin Nur’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı Kaya Doğan ise ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

MORGA KALDIRILDI
Anne ve kızının cansız bedenleri, polis ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.