MANYAK KADIN KOCASINI VE OĞLUNU BIÇAKLADI

GÜNDEM 10.12.2021 - 18:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1972+ kez okundu.
 

MANYAK KADIN KOCASINI VE OĞLUNU BIÇAKLADI

Sultangazi'de öfkeli kadın, tartıştığı kocasına bıçakla saldırdı. Çiftin oğulları da kavgayı ayırmaya çalışırken yaralandı. Olay, çiftin işlettiği bakkalda gerçekleşirken, yaralı gencin yaşadığı korku ile kendini dışarı atıp bakkaldan kaçış anı saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul'un Sultangazi İlçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, iddiaya göre karı koca olan Nejdet Y. ve Şirin Y. arasında uzun süredir anlaşmazlık yaşanıyordu. Kocasının işlettiği bakkala oğluyla birlikte gelen Şirin Y. ile Nejdet Y. arasında tartışma çıktı.   BIÇAKLA KOCASINA SALDIRDI Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Şirin Y., elindeki bıçakla kocası Nejdet Y.'ye saldırdı. Saldırı sırasında Nejdet Y., karın boşluğu ve sağ eline aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Annesini sakinleştirmeye çalışan çiftin oğulları Emre Y. araya girerek, kavgayı ayırmaya çalıştı.   KAVGAYI AYIRAN OĞLU DA YARALANDI Arbede sırasında Emre Y., sağ elinden hafif yaralandı. Oğul Emre Y., yaşadığı korku ile kendini dışarı atıp, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Nejdet Y. ise otomobiline binerek, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Yaralı şekilde otomobil kullanarak hastaneye gelen Nejdet Y., burada tedavi altına alındı.   YARALI EŞİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Necdet Y.'nin hayatı tehlikesinin bulunmadığı ve hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kocasını ve kavgayı ayırmak isteyen oğlunu bıçaklayarak yaralayan Şirin Y., olaydan kısa bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınarak, polis merkezi amirliğine götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Sultangazi'de öfkeli kadın, tartıştığı kocasına bıçakla saldırdı. Çiftin oğulları da kavgayı ayırmaya çalışırken yaralandı. Olay, çiftin işlettiği bakkalda gerçekleşirken, yaralı gencin yaşadığı korku ile kendini dışarı atıp bakkaldan kaçış anı saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul'un Sultangazi İlçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, iddiaya göre karı koca olan Nejdet Y. ve Şirin Y. arasında uzun süredir anlaşmazlık yaşanıyordu. Kocasının işlettiği bakkala oğluyla birlikte gelen Şirin Y. ile Nejdet Y. arasında tartışma çıktı.

 

BIÇAKLA KOCASINA SALDIRDI
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Şirin Y., elindeki bıçakla kocası Nejdet Y.'ye saldırdı. Saldırı sırasında Nejdet Y., karın boşluğu ve sağ eline aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Annesini sakinleştirmeye çalışan çiftin oğulları Emre Y. araya girerek, kavgayı ayırmaya çalıştı.

 

KAVGAYI AYIRAN OĞLU DA YARALANDI
Arbede sırasında Emre Y., sağ elinden hafif yaralandı. Oğul Emre Y., yaşadığı korku ile kendini dışarı atıp, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Nejdet Y. ise otomobiline binerek, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Yaralı şekilde otomobil kullanarak hastaneye gelen Nejdet Y., burada tedavi altına alındı.

 

YARALI EŞİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Necdet Y.'nin hayatı tehlikesinin bulunmadığı ve hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kocasını ve kavgayı ayırmak isteyen oğlunu bıçaklayarak yaralayan Şirin Y., olaydan kısa bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınarak, polis merkezi amirliğine götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.