KILIÇDAROĞLU BATININ MAŞASIDIR...!

06.11.2021 - 12:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 787+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU BATININ MAŞASIDIR...!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Türkiye'deki büyükelçilere 'Kanal İstanbul' çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kemal Kılıçdaroğlu bir maşadır." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, henüz 10 büyükelçi rezaleti yaşanmışken Türkiye'deki büyükelçilere 'Kanal İstanbul' çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kemal Kılıçdaroğlu bir maşadır." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'ndan 'Kanal İstanbul' tehdidi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Boğazı'nı rahatlatacak proje ile ilgili, "Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir" diyerek tehditler savurdu. CHP lideri tehditlerini daha da ileri götürerek Türkiye'deki büyükelçilere Kanal İstanbul çağrısında bulundu. Türkiye'yi şikayet etti Kılıçdaroğlu, mektubu sosyal medya hesabından duyurarak, "Ülkemizdeki tüm büyükelçiliklere bugün kendi dillerinde gönderdiğim çağrı mektubudur. Suyumuz, toprağımız, doğamız bizim her şeyimizdir; yok edilmesine izin vermeyeceğim. Milletimin bilgisine sunarım." ifadelerini kullandı. Türkiye'yi yabancı devletlere şikayet eden Kılıçdaroğlu'na tepki yağdı. Tepkilerden biri de AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi. Özalan'dan tepki Özalan, Kılıçdaroğlu'nun maşa olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: Büyük rezalet! Küçük elçi Kemal Kılıçdaroğlu, rezil ve çapsız siyasetine devam ediyor. Utanmadan sıkılmadan "Kanal İstanbul'u yaptırmayın." diyerek yabancılara ağlıyor. Kemal Kılıçdaroğlu bir maşadır. Belgesi de aşağıdadır.
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Türkiye'deki büyükelçilere 'Kanal İstanbul' çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kemal Kılıçdaroğlu bir maşadır." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, henüz 10 büyükelçi rezaleti yaşanmışken Türkiye'deki büyükelçilere 'Kanal İstanbul' çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kemal Kılıçdaroğlu bir maşadır." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Kanal İstanbul' tehdidi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Boğazı'nı rahatlatacak proje ile ilgili, "Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir" diyerek tehditler savurdu. CHP lideri tehditlerini daha da ileri götürerek Türkiye'deki büyükelçilere Kanal İstanbul çağrısında bulundu.

Türkiye'yi şikayet etti
Kılıçdaroğlu, mektubu sosyal medya hesabından duyurarak, "Ülkemizdeki tüm büyükelçiliklere bugün kendi dillerinde gönderdiğim çağrı mektubudur. Suyumuz, toprağımız, doğamız bizim her şeyimizdir; yok edilmesine izin vermeyeceğim. Milletimin bilgisine sunarım." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi yabancı devletlere şikayet eden Kılıçdaroğlu'na tepki yağdı. Tepkilerden biri de AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi.

Özalan'dan tepki
Özalan, Kılıçdaroğlu'nun maşa olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Büyük rezalet! Küçük elçi Kemal Kılıçdaroğlu, rezil ve çapsız siyasetine devam ediyor. Utanmadan sıkılmadan "Kanal İstanbul'u yaptırmayın." diyerek yabancılara ağlıyor. Kemal Kılıçdaroğlu bir maşadır. Belgesi de aşağıdadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.