İKİZ KIZLARI BAŞLARINDAN VURDU

28.10.2021 - 12:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1974+ kez okundu.
 

İKİZ KIZLARI BAŞLARINDAN VURDU

Brezilya'nın Pacajus şehrinde yaşları 18 olan ikiz kız kardeşler Amália and Amanda Alves, uyuşturucu ticareti hakkında çok şey bildikleri gerekçesi yol kenarına getirilip canlı yayında infaz edildi.

Uyuşturucu ticaretinin hat safhada olduğu Brezilya'da kan donduran bir cinayet yaşandı.2Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduİkiz kız kardeşler Amália and Amanda Alves, 17 yaşındaki bir kişi tarafından canlı yayınında yol kenarında diz çöktürüldükten sonra enselerine ateş edilerek öldürüldü. 3Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduAmanda, arkasında 3 yaşında bir kız çocuk geride bırakırken Amalia'nın ise altı aylık bebeği öksüz kaldı.4Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduİkiz kardeşlerin cansız bedeni saatler sonra bulundu. Polis, 17 yaşındaki bir şüpheliyi gözaltına aldı. 5Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduZanlı, kız kardeşlerden birinin kafasına iki kez ateş ederken, diğer kardeşi dört el ateş edip öldürdü. Şüphelinin sorgusu devam ediyor.
Brezilya'nın Pacajus şehrinde yaşları 18 olan ikiz kız kardeşler Amália and Amanda Alves, uyuşturucu ticareti hakkında çok şey bildikleri gerekçesi yol kenarına getirilip canlı yayında infaz edildi.

Uyuşturucu ticaretinin hat safhada olduğu Brezilya'da kan donduran bir cinayet yaşandı.2Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduİkiz kız kardeşler Amália and Amanda Alves, 17 yaşındaki bir kişi tarafından canlı yayınında yol kenarında diz çöktürüldükten sonra enselerine ateş edilerek öldürüldü.


3Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduAmanda, arkasında 3 yaşında bir kız çocuk geride bırakırken Amalia'nın ise altı aylık bebeği öksüz kaldı.4Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduİkiz kardeşlerin cansız bedeni saatler sonra bulundu. Polis, 17 yaşındaki bir şüpheliyi gözaltına aldı.
5Canlı yayında kanlı infaz! İkiz kız kardeşler başlarından vurulduZanlı, kız kardeşlerden birinin kafasına iki kez ateş ederken, diğer kardeşi dört el ateş edip öldürdü. Şüphelinin sorgusu devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.