Şanlıurfa'lı Elektrik Hırsızları Yolu Kaparak Jandarmaya Direndi

GÜNDEM 09.10.2021 - 11:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 968+ kez okundu.
 

Şanlıurfa'lı Elektrik Hırsızları Yolu Kaparak Jandarmaya Direndi

Kırsal mahallelerde yapılacak kaçak elektrik denetimi için harekete geçen jandarmaya izin vermeyen bir grup şahıs, lastik yakarak yolu kapattı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) ekipleri, jandarma eşliğinde harekete geçti. Kaçak elektrik kullanımının oldukça yoğun olfuğu bölgede jandarma, abonelik olmadan ve kaçak elektrik kullanımına ilişkin denetim yaptı. Kırsal Akıncı ve Kuskunlu mahalleleriye civarındaki yerleşim yerlerine jandarmanın zırhlı araçları eşliğinde giren DEDAŞ görevlileri, kaçak kullanım yapan kişilerin elektriğini kesti.   84 TRAFONUN ABONELİĞİ YAPILDI Elektriği abone olmadan kullanan 84 trafonun abonelikleri yapıldı. Kaçak elektrik kullananlar, saatlerce jandarmayı ikna etmeye çalıştı.   TOMA MÜDAHALE ETTİ Ekiplerin Kuskunlu Mahallesi girişini engellemek isteyenler tarafından yolda yakılan lastik ise jandarmanın TOMA aracı tarafından söndürüldü.   SÖKÜLME İŞLEMLERİ DEVAM EDECEK Bölgedeki denetimlerin devam edeceği, abonesi bulunmayan trafoların sökülme işlemlerinin de yapılacağı öğrenildi.
Kırsal mahallelerde yapılacak kaçak elektrik denetimi için harekete geçen jandarmaya izin vermeyen bir grup şahıs, lastik yakarak yolu kapattı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) ekipleri, jandarma eşliğinde harekete geçti.

Kaçak elektrik kullanımının oldukça yoğun olfuğu bölgede jandarma, abonelik olmadan ve kaçak elektrik kullanımına ilişkin denetim yaptı.

Kırsal Akıncı ve Kuskunlu mahalleleriye civarındaki yerleşim yerlerine jandarmanın zırhlı araçları eşliğinde giren DEDAŞ görevlileri, kaçak kullanım yapan kişilerin elektriğini kesti.

 

84 TRAFONUN ABONELİĞİ YAPILDI
Elektriği abone olmadan kullanan 84 trafonun abonelikleri yapıldı. Kaçak elektrik kullananlar, saatlerce jandarmayı ikna etmeye çalıştı.

 

TOMA MÜDAHALE ETTİ
Ekiplerin Kuskunlu Mahallesi girişini engellemek isteyenler tarafından yolda yakılan lastik ise jandarmanın TOMA aracı tarafından söndürüldü.

 

SÖKÜLME İŞLEMLERİ DEVAM EDECEK
Bölgedeki denetimlerin devam edeceği, abonesi bulunmayan trafoların sökülme işlemlerinin de yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.