Komünist Erk Acarer Sedat Pekerin ayakçısı oldu

GÜNDEM 25.09.2021 - 12:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 999+ kez okundu.
 

Komünist Erk Acarer Sedat Pekerin ayakçısı oldu

Kendi hesabından mesaj paylaşması kısıtlanan firari mafya elebaşısı Sedat Peker'in mesajlarını Birgün'ün eski muhabiri, PKK yandaşı komünist Erk Acarer tarafından paylaşıldı.

Firari mafya elebaşısı Sedat Peker'in mesajlarını, Birgün'ün eski muhabiri PKK yandaşı komünist Erk Acarer paylaştı. Ülkücü geçinen firari mafya elebaşısının bir PKK yandaşı komunistle dayanışması, Peker'in ortak amaç için kimlerle dostluk kurabileceğini gözler önüne sererken, kendince sahip olduğunu iddia ettiği değerlerini de bir kenara bıraktığını gösterdi.   Peker, komunist Erk Acarer'in artık kendi işçisi olduğunu duyurdu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sedat Peker, "Bulunduğum ülkede güvenlik risklerimin çok arttığı gerekçesiyle siyasi saldırı niteliği taşıyan tweet paylaşımı yapmamı da geçici bir süreliğine engellediler. Süleyman Demirel, Demokrasilerde çare tükenmez demişti. Ben de bu çağa uygun olarak teknolojilerde çare tükenmez diyorum." ifadelerini kullandı.   Peker, PKK yandaşı Acarer ile iş tuttuğunu da şöyle aktardı: "Biraz sonra Erk Acarer isimli gazetecinin Twitter hesabından 38 tweet paylaşılacak. Hepsini sırayla retweetleyeceğim. Başında söz namus dedik. En son duman yoluyla anlatacağım,gene anlatacağım. Paylaşımlar önemli."    
Kendi hesabından mesaj paylaşması kısıtlanan firari mafya elebaşısı Sedat Peker'in mesajlarını Birgün'ün eski muhabiri, PKK yandaşı komünist Erk Acarer tarafından paylaşıldı.

Firari mafya elebaşısı Sedat Peker'in mesajlarını, Birgün'ün eski muhabiri PKK yandaşı komünist Erk Acarer paylaştı. Ülkücü geçinen firari mafya elebaşısının bir PKK yandaşı komunistle dayanışması, Peker'in ortak amaç için kimlerle dostluk kurabileceğini gözler önüne sererken, kendince sahip olduğunu iddia ettiği değerlerini de bir kenara bıraktığını gösterdi.

 

Peker, komunist Erk Acarer'in artık kendi işçisi olduğunu duyurdu

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sedat Peker, "Bulunduğum ülkede güvenlik risklerimin çok arttığı gerekçesiyle siyasi saldırı niteliği taşıyan tweet paylaşımı yapmamı da geçici bir süreliğine engellediler. Süleyman Demirel, Demokrasilerde çare tükenmez demişti. Ben de bu çağa uygun olarak teknolojilerde çare tükenmez diyorum." ifadelerini kullandı.

 

Peker, PKK yandaşı Acarer ile iş tuttuğunu da şöyle aktardı: "Biraz sonra Erk Acarer isimli gazetecinin Twitter hesabından 38 tweet paylaşılacak. Hepsini sırayla retweetleyeceğim. Başında söz namus dedik. En son duman yoluyla anlatacağım,gene anlatacağım. Paylaşımlar önemli."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.