Washington'da bombalı araç paniği!

GÜNDEM 19.08.2021 - 18:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2079+ kez okundu.
 

Washington'da bombalı araç paniği!

ABD'nin başkenti Washington'da Kongre Kütüphanesi yakınında bir aktif bomba tehlikesi nedeniyle bina boşaltıldı. Polis kamyondaki şahısla görüşmek üzere müzakerecileri gönderdiği öğrenildi.

ABD'nin başkenti Washington'da Kongre Kütüphanesi yakınında bir aktif bomba tehlikesi nedeniyle bina boşaltıldı. Kongre Binası'ndaki çalışanların tahliye edildiği de verilen bilgiler arasında. İngiliz basınında yer alan bilgiye göre paniğe sebep olan alarmın bomba yüklü bir araç yüzünden verildiği iddiası var.   MÜZAKERE SÜRECİ BAŞLADI CNN'in haberine göre; polis kamyondaki şahısla görüşmek üzere müzakerecileri gönderdi.   ABD Kongresi yerleşkesinde sıcak saatler Bidendan ilk açıklama geldiABD Kongresi yerleşkesinde sıcak saatler! Biden'dan ilk açıklama geldi CNN Türk Dış Politika Analisti Ali Çınar Washington'dan canlı yayına katılarak olayla ilgili şu bilgileri verdi: "Bombalı araç ihbarı nedeniyle kongre kütüphanesiyle birlikte kongre Binası da boşaltıldı. Zira civarda kongrenin birçok farklı noktada binaları bulunuyor. Öte yandan kongre binalarındaki personel de tehlikeye karşı hızla tahliye edildi. Şüphelinin aracı bırakıp kaçtığıyla ilgili resmi bir açıklama yok. Kongre civarında ortalık beklenmedik bir anda ortalık karıştı. Polis, 20-25 dakika sonra açıklama yapacak gibi görünüyor. Ulusal Muhafız Güçleri eskiden burada görev yapıyordu. 2 ay önce ise Ulusal Muhafız Güçleri'nin artık bölgede görev yapmayacağı açıklanmıştı. Yavaş yavaş emniyet güçlerinin tedbirleri azalttığını görüyorduk. Şu an bir panik havasıyla arkadaşlardan da mesaj geliyor. Mesajlarda kongreyi panik havasıyla boşalttık ifadeleri var."
ABD'nin başkenti Washington'da Kongre Kütüphanesi yakınında bir aktif bomba tehlikesi nedeniyle bina boşaltıldı. Polis kamyondaki şahısla görüşmek üzere müzakerecileri gönderdiği öğrenildi.

ABD'nin başkenti Washington'da Kongre Kütüphanesi yakınında bir aktif bomba tehlikesi nedeniyle bina boşaltıldı.

Kongre Binası'ndaki çalışanların tahliye edildiği de verilen bilgiler arasında.

İngiliz basınında yer alan bilgiye göre paniğe sebep olan alarmın bomba yüklü bir araç yüzünden verildiği iddiası var.

 

MÜZAKERE SÜRECİ BAŞLADI

CNN'in haberine göre; polis kamyondaki şahısla görüşmek üzere müzakerecileri gönderdi.

 

ABD Kongresi yerleşkesinde sıcak saatler Bidendan ilk açıklama geldiABD Kongresi yerleşkesinde sıcak saatler! Biden'dan ilk açıklama geldi
CNN Türk Dış Politika Analisti Ali Çınar Washington'dan canlı yayına katılarak olayla ilgili şu bilgileri verdi:

"Bombalı araç ihbarı nedeniyle kongre kütüphanesiyle birlikte kongre Binası da boşaltıldı. Zira civarda kongrenin birçok farklı noktada binaları bulunuyor. Öte yandan kongre binalarındaki personel de tehlikeye karşı hızla tahliye edildi.

Şüphelinin aracı bırakıp kaçtığıyla ilgili resmi bir açıklama yok. Kongre civarında ortalık beklenmedik bir anda ortalık karıştı. Polis, 20-25 dakika sonra açıklama yapacak gibi görünüyor.

Ulusal Muhafız Güçleri eskiden burada görev yapıyordu. 2 ay önce ise Ulusal Muhafız Güçleri'nin artık bölgede görev yapmayacağı açıklanmıştı. Yavaş yavaş emniyet güçlerinin tedbirleri azalttığını görüyorduk.


Şu an bir panik havasıyla arkadaşlardan da mesaj geliyor. Mesajlarda kongreyi panik havasıyla boşalttık ifadeleri var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.