Laikçi yobazlar ellerini ovuşturuyor

GÜNDEM 18.08.2021 - 00:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1516+ kez okundu.
 

Laikçi yobazlar ellerini ovuşturuyor

Laikçi yobaz kafanın geçen onca yıla rağmen aynı kafada olduğu, Gezi imamı olarak adlandırılan İhsan Eliaçık'ın itirafıyla ortaya çıktı.

28 Şubat zihniyetinin üzerinden 20 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen laikçi yobazların hiç değişmediği, Gezi imamı olarak bilinen İhsan Eliaçık'ın attığı itiraf niteliğindeki tweetle tescillendi. Başörtülü ve dini hassasiyeti olan insanlara bir dönem hayatı zehir eden Laikçi yobazların tekrar faaliyete geçtiğini sosyal medya platformu Twitter üzerinden duyuran Eliaçık, "Görüyorum ki 20 yıllık muhafazakar iktidarın gidişinden sonra eski 28 şubatçı laik(çiler) kaldıkları yerden devam edecekler. Hiçbir ders çıkarma, yüzleşme yok. Beni o zamanda en sert muhalefeti yapar göreceksiniz, şimdiden söyleyeyim." diyerek itiraf etti. Laikçi yobaz zihinyetin kendilerine yakın bir iktidar gelmesi durumunda görünen o ki 28 Şubat sürecinde yaptıkları gibi ellerinden gelen her türlü fenalığı yapacakları Gezi imamı olarak bilinen Eliaçık'ı bile tedirgin etti.
Laikçi yobaz kafanın geçen onca yıla rağmen aynı kafada olduğu, Gezi imamı olarak adlandırılan İhsan Eliaçık'ın itirafıyla ortaya çıktı.

28 Şubat zihniyetinin üzerinden 20 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen laikçi yobazların hiç değişmediği, Gezi imamı olarak bilinen İhsan Eliaçık'ın attığı itiraf niteliğindeki tweetle tescillendi.

Başörtülü ve dini hassasiyeti olan insanlara bir dönem hayatı zehir eden Laikçi yobazların tekrar faaliyete geçtiğini sosyal medya platformu Twitter üzerinden duyuran Eliaçık, "Görüyorum ki 20 yıllık muhafazakar iktidarın gidişinden sonra eski 28 şubatçı laik(çiler) kaldıkları yerden devam edecekler. Hiçbir ders çıkarma, yüzleşme yok. Beni o zamanda en sert muhalefeti yapar göreceksiniz, şimdiden söyleyeyim." diyerek itiraf etti.

Laikçi yobaz zihinyetin kendilerine yakın bir iktidar gelmesi durumunda görünen o ki 28 Şubat sürecinde yaptıkları gibi ellerinden gelen her türlü fenalığı yapacakları Gezi imamı olarak bilinen Eliaçık'ı bile tedirgin etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.