Türkiye'de Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesini kutlayanlar lokum dağıttı

GÜNDEM 16.08.2021 - 14:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1350+ kez okundu.
 

Türkiye'de Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesini kutlayanlar lokum dağıttı

Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesinin ardından bölgedeki tahliyeler hızla sürerken Türkiye'de bazı şahıslar, 'zafer lokumu' adı altında gördüklerine lokum verdi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'e Taliban'ın girişinin ardından bölgedeki tahliyeler ve kaçışlar sürüyor. Başta ABD ve diğer ülkeler, büyükelçiliklerindeki çalışanlarını Kabil Havalimanı üzerinden ülkeden çıkarmaya çalışıyor.   TALİBAN İÇİN LOKUM DAĞITTI Bu sırada sosyal medya hesabında Bayburt'ta yaşadığını belirten İbrahim Hakkı Kılıçaslan isimli bir şahıs, Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesini kutlamak için lokum dağıttı.   HESABINI KİLİTLEYİP KAPATTI Tepkiye neden olan eylemini sosyal medyada yayınlayan şahıs, gönderinin yayılmasının ardından önce hesabını kilitledi, ardından da kapattı.   BİR KİŞİ DE İSTANBUL'DA LOKUM DAĞITTI "Taliban'a selam" notuyla yayınladığı gönderi hızla sosyal medyada yayılan şahıstan ayrı olarak bir başka kişinin daha İstanbul'da lokum dağıttığı görüldü.     "ZAFER LOKUMU" İstanbul'da yaşayan Musa Özbek isimli şahıs da Fatih Camii'nde lokum dağıtarak o anları, sosyal medya hesabında "Zafer lokumu. Yemek isteyen Fatih Camii'ne gelebilir." notuyla paylaştı.
Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesinin ardından bölgedeki tahliyeler hızla sürerken Türkiye'de bazı şahıslar, 'zafer lokumu' adı altında gördüklerine lokum verdi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'e Taliban'ın girişinin ardından bölgedeki tahliyeler ve kaçışlar sürüyor.

Başta ABD ve diğer ülkeler, büyükelçiliklerindeki çalışanlarını Kabil Havalimanı üzerinden ülkeden çıkarmaya çalışıyor.

 

TALİBAN İÇİN LOKUM DAĞITTI
Bu sırada sosyal medya hesabında Bayburt'ta yaşadığını belirten İbrahim Hakkı Kılıçaslan isimli bir şahıs, Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesini kutlamak için lokum dağıttı.

 

HESABINI KİLİTLEYİP KAPATTI
Tepkiye neden olan eylemini sosyal medyada yayınlayan şahıs, gönderinin yayılmasının ardından önce hesabını kilitledi, ardından da kapattı.

 

BİR KİŞİ DE İSTANBUL'DA LOKUM DAĞITTI
"Taliban'a selam" notuyla yayınladığı gönderi hızla sosyal medyada yayılan şahıstan ayrı olarak bir başka kişinin daha İstanbul'da lokum dağıttığı görüldü.

 

 

"ZAFER LOKUMU"
İstanbul'da yaşayan Musa Özbek isimli şahıs da Fatih Camii'nde lokum dağıtarak o anları, sosyal medya hesabında "Zafer lokumu. Yemek isteyen Fatih Camii'ne gelebilir." notuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.