Git Başka Yerde Öl

GÜNDEM 25.07.2021 - 15:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2076+ kez okundu.
 

Git Başka Yerde Öl

ABD'de bir bahçıvan, komşusunun hayatını kurtarmak için yardım ederken azarlandı. Seyir halindeki aracın içerisinde epilepsi nöbeti geçiren komşusunu kurtardı. Olayın meydana geldiği yerdeki evin sahiplerinin, adının Tony olduğu açıklanan kahramana verdiği tepkiyse sıradışıydı

ABD'de bir bahçıvan, komşusunun hayatını kurtarmak için yardım ederken azarlandı. Seyir halindeki aracın içerisinde epilepsi nöbeti geçiren komşusunu kurtardı. Olayın meydana geldiği yerdeki evin sahiplerinin, adının Tony olduğu açıklanan kahramana verdiği tepkiyse sıradışıydı. Palm Beach County Şerif Bürosu, 19 Temmuz'da Tony'nin işe giderken hasta komşusunu aracın içerisinde gördüğünü bildirdi. Yetkililer, bahçıvanın koşup çamurluğunu tutarak aracı durdurmaya çalıştığını kaydetti. Otomobil ayak parmaklarının üzerinden geçse de pes etmeyen Tony, en nihayetinde aracı bir evin bahçesinde durdurdu. Independent Türkçe'nin haberinde yer alan detaylara göre Tony, kapıların kilitli olduğunu görünce çığlık atıp yardım istedi ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.   'GİTSİN BAŞKA YERDE ÖLSÜN' Aracın önünde durduğu evin sahipleri dışarı çıkıp "Bahçemizden gidin. Adamı buradan çıkar. Gitsin başka yerde ölsün" dedi. Bahçıvan tepkilere rağmen yardım çağırmaya devam etti. Bunun ardından adamın yaşadığı yer aklına gelen Tony, koşarak eve gitti ve hasta adamın eşine haber verdi. İkili daha sonra 911'i arayarak yardım çağırdı. Palm Beach County Şerif Bürosu, nöbet geçiren kişinin kendileriyle temas kurup Tony'nin telefon numarasını istediğini bildirdi: ''Tony'yle konuşmak istiyorum. O, benim hayatımı kurtardı.''   Yetkililer, adamın ve eşinin Tony'le görüşüp ona sarıldığını sözlerine ekledi.
ABD'de bir bahçıvan, komşusunun hayatını kurtarmak için yardım ederken azarlandı. Seyir halindeki aracın içerisinde epilepsi nöbeti geçiren komşusunu kurtardı. Olayın meydana geldiği yerdeki evin sahiplerinin, adının Tony olduğu açıklanan kahramana verdiği tepkiyse sıradışıydı

ABD'de bir bahçıvan, komşusunun hayatını kurtarmak için yardım ederken azarlandı. Seyir halindeki aracın içerisinde epilepsi nöbeti geçiren komşusunu kurtardı. Olayın meydana geldiği yerdeki evin sahiplerinin, adının Tony olduğu açıklanan kahramana verdiği tepkiyse sıradışıydı.


Palm Beach County Şerif Bürosu, 19 Temmuz'da Tony'nin işe giderken hasta komşusunu aracın içerisinde gördüğünü bildirdi.


Yetkililer, bahçıvanın koşup çamurluğunu tutarak aracı durdurmaya çalıştığını kaydetti.

Otomobil ayak parmaklarının üzerinden geçse de pes etmeyen Tony, en nihayetinde aracı bir evin bahçesinde durdurdu.

Independent Türkçe'nin haberinde yer alan detaylara göre Tony, kapıların kilitli olduğunu görünce çığlık atıp yardım istedi ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

 

'GİTSİN BAŞKA YERDE ÖLSÜN'

Aracın önünde durduğu evin sahipleri dışarı çıkıp "Bahçemizden gidin. Adamı buradan çıkar. Gitsin başka yerde ölsün" dedi.

Bahçıvan tepkilere rağmen yardım çağırmaya devam etti. Bunun ardından adamın yaşadığı yer aklına gelen Tony, koşarak eve gitti ve hasta adamın eşine haber verdi. İkili daha sonra 911'i arayarak yardım çağırdı.


Palm Beach County Şerif Bürosu, nöbet geçiren kişinin kendileriyle temas kurup Tony'nin telefon numarasını istediğini bildirdi: ''Tony'yle konuşmak istiyorum. O, benim hayatımı kurtardı.''


 
Yetkililer, adamın ve eşinin Tony'le görüşüp ona sarıldığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.