Sedye üstünde ölüm kalım savaşı!

CİNAYET 11.07.2021 - 14:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1133+ kez okundu.
 

Sedye üstünde ölüm kalım savaşı!

Sinop'ta Afgan uyruklu bir şahsın, eşine saldırması sonucu meydana gelen olayda talihsiz kadın, bıçaklı saldırgan ve bir erkek de yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından sedye üzerinde dakikalarca kalp masajı uygulanan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sinop'ta meydana gelen olayda, Afgan kocanın henüz bilinmeyen bir nedenle eşine bıçakla saldırması sonucu kadın hayatını kaybetti. Saldırgan kocanın yanı sıra 1 erkek de yaralandı. Yaralılar, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ufuk Sokak üzerinde bir ev ve önünde saat 16.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada M.V.M. adlı şahıs eşi M.M.'yi evde bıçakla yaraladı. Olayda A.R.A. adlı şahıs da bıçaklandı.   KANLAR İÇİNDE BULUNDU Olay yerine polis ekipleri intikal etti. Ekipleri yaralı erkek A.R.A.'yı evin önünde yerde yatarken görürken, yaralı eş M.M.'yi ise evde kanlar içinde buldu. Bıçaklayan koca M.V.M. ise olay yerinin yakınında polis ekiplerince gözaltına alındı.   SEDYE ÜSTÜNDE ÖLÜM KALIM SAVAŞI Bölgeye 112 acil sağlık ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadına bir süre sedye üzerinde müdahale etti. Ardından yaralılar 2 ambulansla hastaneye götürüldü. Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen eşinin saldırdığı kadın M.M. hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sinop'ta Afgan uyruklu bir şahsın, eşine saldırması sonucu meydana gelen olayda talihsiz kadın, bıçaklı saldırgan ve bir erkek de yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından sedye üzerinde dakikalarca kalp masajı uygulanan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sinop'ta meydana gelen olayda, Afgan kocanın henüz bilinmeyen bir nedenle eşine bıçakla saldırması sonucu kadın hayatını kaybetti. Saldırgan kocanın yanı sıra 1 erkek de yaralandı. Yaralılar, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ufuk Sokak üzerinde bir ev ve önünde saat 16.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada M.V.M. adlı şahıs eşi M.M.'yi evde bıçakla yaraladı. Olayda A.R.A. adlı şahıs da bıçaklandı.

 

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Olay yerine polis ekipleri intikal etti. Ekipleri yaralı erkek A.R.A.'yı evin önünde yerde yatarken görürken, yaralı eş M.M.'yi ise evde kanlar içinde buldu. Bıçaklayan koca M.V.M. ise olay yerinin yakınında polis ekiplerince gözaltına alındı.

 

SEDYE ÜSTÜNDE ÖLÜM KALIM SAVAŞI

Bölgeye 112 acil sağlık ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadına bir süre sedye üzerinde müdahale etti. Ardından yaralılar 2 ambulansla hastaneye götürüldü. Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen eşinin saldırdığı kadın M.M. hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.