3 çocuk annesi kadını boğazından bıçakladı

GÜNDEM 04.07.2021 - 13:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1557+ kez okundu.
 

3 çocuk annesi kadını boğazından bıçakladı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, 3 çocuk annesi kadın boğazından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu, polise teslim olan zanlı gözaltına alındı. Zanlının üzerini değiştirip teslim olduğu düşünülürken, aracında da kanlı bıçak ve elbiseler bulundu.

Alınan bilgiye göre, Sarnıç Polis Merkezi'ne giden S.Ç (30), sevgilisi olduğunu iddia ettiği 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu'nu (33) bıçakla öldürdüğünü belirtti.   ARACINDA KANLI BIÇAK VE GİYSİLER BULUNDU Zanlının üzerini değiştirip karakola bu şekilde geldiği düşünülürken gözaltına alınan şüphelinin otomobilinde yapılan aramada, kanlı bıçak ve giysiler bulundu. Polis ekipleri, 1078 Sokak'taki evin mutfağında boğazından bıçakla yaralanmış kadının yattığını tespit etti. Sağlık ekiplerinin incelemesinde kadının öldüğü belirlendi. UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ Olayla ilgili soruşturmada, kadının, şiddet gördüğü gerekçesiyle zanlı hakkında şikayette bulunduğu ve 3 ay önce uzaklaştırma kararı alındığı öğrenildi.   ÇOK SAYIDA SUÇTAN KAYDI OLDUĞU BELİRLENDİ Emniyette işlemleri devam eden şüphelinin, "uyuşturucu kullanma" ve "kasten yaralama" suçlarından çok sayıda kaydının bulunduğu saptandı. (AA)
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, 3 çocuk annesi kadın boğazından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu, polise teslim olan zanlı gözaltına alındı. Zanlının üzerini değiştirip teslim olduğu düşünülürken, aracında da kanlı bıçak ve elbiseler bulundu.

Alınan bilgiye göre, Sarnıç Polis Merkezi'ne giden S.Ç (30), sevgilisi olduğunu iddia ettiği 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu'nu (33) bıçakla öldürdüğünü belirtti.

 

ARACINDA KANLI BIÇAK VE GİYSİLER BULUNDU
Zanlının üzerini değiştirip karakola bu şekilde geldiği düşünülürken gözaltına alınan şüphelinin otomobilinde yapılan aramada, kanlı bıçak ve giysiler bulundu.

Polis ekipleri, 1078 Sokak'taki evin mutfağında boğazından bıçakla yaralanmış kadının yattığını tespit etti.

Sağlık ekiplerinin incelemesinde kadının öldüğü belirlendi.


UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ
Olayla ilgili soruşturmada, kadının, şiddet gördüğü gerekçesiyle zanlı hakkında şikayette bulunduğu ve 3 ay önce uzaklaştırma kararı alındığı öğrenildi.

 

ÇOK SAYIDA SUÇTAN KAYDI OLDUĞU BELİRLENDİ
Emniyette işlemleri devam eden şüphelinin, "uyuşturucu kullanma" ve "kasten yaralama" suçlarından çok sayıda kaydının bulunduğu saptandı. (AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.