Mansur Yavaş Ankaraya Deniz getirdi

GÜNDEM 15.06.2021 - 15:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1598+ kez okundu.
 

Mansur Yavaş Ankaraya Deniz getirdi

Artan şiddetle yağan yağmur sonrasında yollar göle dönünce mahsur kalan vatandaşa, yüzerek kurtarmaya giden bir başka kişi halatla yardım etti. O anlar, kameraya yansıdı.

Ankara’yı esir alan şiddetli yağmur yağışının ardından yollar göle döndü. Yenimahalle ilçesi OSTİM Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı sonrası yollarda biriken yağmur suları, sokakları havuz alanına çevirdi.   YARDIMA ÇEVREDEKİLER KOŞTU Bir vatandaş tarafından kayıt edilen görüntülerde, yoğun yağmur sonrası bir vatandaş aracın arka kısmında mahsur kaldığı görülürken, yardımına ise çevredeki vatandaşlar koştu.   KURTARMA ANI KAMERADA Biriken yağmur sularında yüzerek mahsur kalan vatandaşın yardımına koşan kişiye, bir başka vatandaş halat atarak yardımcı oldu. Kurtarma anları ise anbean kameralara yansıdı.
Artan şiddetle yağan yağmur sonrasında yollar göle dönünce mahsur kalan vatandaşa, yüzerek kurtarmaya giden bir başka kişi halatla yardım etti. O anlar, kameraya yansıdı.

Ankara’yı esir alan şiddetli yağmur yağışının ardından yollar göle döndü.

Yenimahalle ilçesi OSTİM Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı sonrası yollarda biriken yağmur suları, sokakları havuz alanına çevirdi.

 

YARDIMA ÇEVREDEKİLER KOŞTU
Bir vatandaş tarafından kayıt edilen görüntülerde, yoğun yağmur sonrası bir vatandaş aracın arka kısmında mahsur kaldığı görülürken, yardımına ise çevredeki vatandaşlar koştu.

 

KURTARMA ANI KAMERADA
Biriken yağmur sularında yüzerek mahsur kalan vatandaşın yardımına koşan kişiye, bir başka vatandaş halat atarak yardımcı oldu. Kurtarma anları ise anbean kameralara yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.