CHP'de bir skandal ahlaksızlık daha patlak verdi

09.06.2021 - 14:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1237+ kez okundu.
 

CHP'de bir skandal ahlaksızlık daha patlak verdi

Iğdır'da güvenlik korucusu V.Ç.'nin eşi ile birlikte evinde bastığı CHP'li Enver Mağol hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde, güvenlik korucusu V.Ç.'nin, eşi ile birlikte evinde yakaladığı CHP'li meclis üyesi Enver Mağol hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. V.Ç., eşine boşanma davası açıp Mağol hakkında şikâyette bulundu. Aralarındaki tartışma sırasında Mağol'un, V.Ç.'nin silahının şarjörünü alarak kaçtığı belirtildi. Mağol hakkında hakaret, konut dokunulmazlığı ihlali ve tehdit suçlarından soruşturma başlatıldı. V.Ç.'nin, baskılara rağmen şikâyetini geri çekmediği ve soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
Iğdır'da güvenlik korucusu V.Ç.'nin eşi ile birlikte evinde bastığı CHP'li Enver Mağol hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde, güvenlik korucusu V.Ç.'nin, eşi ile birlikte evinde yakaladığı CHP'li meclis üyesi Enver Mağol hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

V.Ç., eşine boşanma davası açıp Mağol hakkında şikâyette bulundu. Aralarındaki tartışma sırasında Mağol'un, V.Ç.'nin silahının şarjörünü alarak kaçtığı belirtildi.

Mağol hakkında hakaret, konut dokunulmazlığı ihlali ve tehdit suçlarından soruşturma başlatıldı. V.Ç.'nin, baskılara rağmen şikâyetini geri çekmediği ve soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.