Ailesi tarafından vahşice katledildi

CİNAYET 20.05.2021 - 10:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 981+ kez okundu.
 

Ailesi tarafından vahşice katledildi

İran, ülkede büyük yankı uyandıran bir cinayetle sarsıldı. Uzun yıllar İngiltere’de yaşayan ve bir süre önce ülkesine geri dönen İranlı yönetmen Babak Khorramdin (47), ailesi tarafından katledildi.

Geçen pazar günü, parçalanmış ve bir valiz içinde çöpe atılmış haldeki cesedine ulaşılan Khorramdin’in, babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.   BABASI İTİRAF ETTİ Khorramdin’in babası, suçunu itiraf ederek, “Aramızdaki sorunlar nedeniyle onu ilaç vererek bayılttım, bıçaklayarak öldürdüm. Vücudunu parçaladıktan sonra eşimle birlikte en yakın çöpe attım” dedi. Khorramdin, evlenmediği gerekçesiyle ailesiyle anlaşmazlıklar yaşıyordu. Tahran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 2009‘da yüksek lisans için Londra’ya giden Khorramdin, burada önemli çalışmalara imza atmıştı. Iran International TV’nin Ortadoğu Uzmanı Jason Brodsky, bir süre önce Ali Fazeli Monfared’in (21) eşcinsel olduğu gerekçesiyle öldürülmesini hatırlatarak, “Khorramdin’in korkunç ölümü, İran’daki aile içi şiddetin yalnızca son örneklerinden biri” dedi.
İran, ülkede büyük yankı uyandıran bir cinayetle sarsıldı. Uzun yıllar İngiltere’de yaşayan ve bir süre önce ülkesine geri dönen İranlı yönetmen Babak Khorramdin (47), ailesi tarafından katledildi.

Geçen pazar günü, parçalanmış ve bir valiz içinde çöpe atılmış haldeki cesedine ulaşılan Khorramdin’in, babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

 

BABASI İTİRAF ETTİ

Khorramdin’in babası, suçunu itiraf ederek, “Aramızdaki sorunlar nedeniyle onu ilaç vererek bayılttım, bıçaklayarak öldürdüm. Vücudunu parçaladıktan sonra eşimle birlikte en yakın çöpe attım” dedi. Khorramdin, evlenmediği gerekçesiyle ailesiyle anlaşmazlıklar yaşıyordu. Tahran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 2009‘da yüksek lisans için Londra’ya giden Khorramdin, burada önemli çalışmalara imza atmıştı. Iran International TV’nin Ortadoğu Uzmanı Jason Brodsky, bir süre önce Ali Fazeli Monfared’in (21) eşcinsel olduğu gerekçesiyle öldürülmesini hatırlatarak, “Khorramdin’in korkunç ölümü, İran’daki aile içi şiddetin yalnızca son örneklerinden biri” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.