Bir hamilelik 9 çocuk getirdi

GÜNDEM 05.05.2021 - 12:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2146+ kez okundu.
 

Bir hamilelik 9 çocuk getirdi

5'i kız 4'ü erkek 9 çocuk dünyaya getiren annenin ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fas'ta Malili bir kadın doğum yaptı, 5'i kız 4'ü erkek 9 çocuk dünyaya getirdi. Mali Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Halime Sisi adlı kadının, sezaryen yöntemiyle Kazablanka'da bir sağlık kuruluşunda doğum yaptığı belirtildi. Anne ve 9 çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.   7 BEBEK BEKLENİYORDU, 9 OLDU Halime Sisi'nin, Mali'nin başkenti Bamako'da yapılan tetkiklerde 7 bebek taşıdığının tespit edildiği, bunun üzerine sağlık durumunun takibi için 30 Mart'ta Fas'a sevk edildiği ancak doğumda 9 bebek dünyaya getirdiği aktarıldı. Ayrıca doğumla ilgili harcamaların, ülkedeki geçici hükümet tarafından karşılandığı vurgulandı.
5'i kız 4'ü erkek 9 çocuk dünyaya getiren annenin ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fas'ta Malili bir kadın doğum yaptı, 5'i kız 4'ü erkek 9 çocuk dünyaya getirdi.

Mali Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Halime Sisi adlı kadının, sezaryen yöntemiyle Kazablanka'da bir sağlık kuruluşunda doğum yaptığı belirtildi.

Anne ve 9 çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

 

7 BEBEK BEKLENİYORDU, 9 OLDU
Halime Sisi'nin, Mali'nin başkenti Bamako'da yapılan tetkiklerde 7 bebek taşıdığının tespit edildiği, bunun üzerine sağlık durumunun takibi için 30 Mart'ta Fas'a sevk edildiği ancak doğumda 9 bebek dünyaya getirdiği aktarıldı.

Ayrıca doğumla ilgili harcamaların, ülkedeki geçici hükümet tarafından karşılandığı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.