15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı

16.03.2021 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2197+ kez okundu.
 

15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli sözde bir 'baba'nın 15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı. Skandal olayın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düğmeye bastı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli sözde bir 'baba'nın 15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı. Yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli şahsın kızını elle taciz ettiği görüldü. Tunçlar'ın Tik Tok isimli paylaşım platformunda takipçileri ile paylaştığı videoda kızı hakkında kullandığı skandal ifadelerle kızını istismar ettiği ve pazarladığı da ortaya çıktı. Bakanlık düğmeye bastı Skandal olayın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir." ifadelerine yer verildi. Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde: Sosyal medyada, kızına uygunsuz söylem ve hareketlerde bulunan kişi ile ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimiz harekete geçmiştir. Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir.
Sosyal medyada yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli sözde bir 'baba'nın 15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı. Skandal olayın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düğmeye bastı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli sözde bir 'baba'nın 15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı.

Yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli şahsın kızını elle taciz ettiği görüldü. Tunçlar'ın Tik Tok isimli paylaşım platformunda takipçileri ile paylaştığı videoda kızı hakkında kullandığı skandal ifadelerle kızını istismar ettiği ve pazarladığı da ortaya çıktı.

Bakanlık düğmeye bastı
Skandal olayın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

Sosyal medyada, kızına uygunsuz söylem ve hareketlerde bulunan kişi ile ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimiz harekete geçmiştir. Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.