Alkollü sürücüye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi

GÜNDEM 12.03.2021 - 10:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2031+ kez okundu.
 

Alkollü sürücüye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi

Alkollü araç kullanarak 3 kişinin ölümüne 13 kişinin de yaralanmasına neden olan Ömer Yağcı'ya, ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 54 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

Tarihler 8 Temmuz 2018'i gösterirken İzmit yönünde ilerleyen Ömer Yağcı idaresindeki otomobil, hatalı sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen Ali Doğru idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan araçlar, yol üzerindeki Eray Erecik ve Hasan Gıdık idaresindeki araçlara çarptı.   3 ölü, 13 yaralı Kazada, Ali Doğru'nun kullandığı otomobilde bulunan 37 yaşındaki Erkan Doğru (37), annesi Remziye Doğru ve Erkan Doğru'nun 2 yaşındaki oğlu Ertuğrul Hamza Doğru yaşamlarını kaybederken, araçlarda bulunan 13 kişi ise yaralandı.   2.70 promil alkollü Kaza sonrasında yapılan kan testinde 2.70 promil alkollü olduğu belirlenen Ömer Yağcı tutuklandı. Ömer Yağcı’nın, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Davanın bugün görülen duruşmasında tüm delil ve ifadeleri inceleyen mahkeme heyeti, kararını açıkladı.   Yüzde 100 kusurlu Bilirkişi raporlarına göre 4 aracın karıştığı, 3 kişinin öldüğü ve 13 kişinin yaralandığı kazada Ömer Yağcı yüzde 100 kusurlu bulundu.   Ağırlaştırılmış müebbbet Mahkeme heyeti karar duruşmasında tutuklu sanık Ömer Yağcı’yı ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 54 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.
Alkollü araç kullanarak 3 kişinin ölümüne 13 kişinin de yaralanmasına neden olan Ömer Yağcı'ya, ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 54 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

Tarihler 8 Temmuz 2018'i gösterirken İzmit yönünde ilerleyen Ömer Yağcı idaresindeki otomobil, hatalı sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen Ali Doğru idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın etkisiyle savrulan araçlar, yol üzerindeki Eray Erecik ve Hasan Gıdık idaresindeki araçlara çarptı.

 

3 ölü, 13 yaralı

Kazada, Ali Doğru'nun kullandığı otomobilde bulunan 37 yaşındaki Erkan Doğru (37), annesi Remziye Doğru ve Erkan Doğru'nun 2 yaşındaki oğlu Ertuğrul Hamza Doğru yaşamlarını kaybederken, araçlarda bulunan 13 kişi ise yaralandı.

 

2.70 promil alkollü

Kaza sonrasında yapılan kan testinde 2.70 promil alkollü olduğu belirlenen Ömer Yağcı tutuklandı.

Ömer Yağcı’nın, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Davanın bugün görülen duruşmasında tüm delil ve ifadeleri inceleyen mahkeme heyeti, kararını açıkladı.

 

Yüzde 100 kusurlu

Bilirkişi raporlarına göre 4 aracın karıştığı, 3 kişinin öldüğü ve 13 kişinin yaralandığı kazada Ömer Yağcı yüzde 100 kusurlu bulundu.

 

Ağırlaştırılmış müebbbet

Mahkeme heyeti karar duruşmasında tutuklu sanık Ömer Yağcı’yı ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 54 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.