Trabzon'da genç çift evlerinde ölü bulundu

GÜNDEM 12.02.2021 - 12:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1496+ kez okundu.
 

Trabzon'da genç çift evlerinde ölü bulundu

1 yıl önce evlendikleri öğrenilen çiftin ölümünün, cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

Trabzon’un Çaykara ilçesi Hurmalık Mahallesi TOKİ Evleri'nde kalan Kamil (35) ve Zeynep İkinci (32) çifti bugün işlerine gitmeyince arkadaşları tarafından yakınlarına haber verildi. Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde güvenlikçi olarak çalışan Kamil İkinci ve aynı hastanede hemşire olarak çalışan eşi Zeynep İkinci, telefonlarına da cevap vermeyince yakınları evlerine gitti.   SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDULAR Yakınları içeri giremeyince polis ekipleri çağrıldı ve çilingir yardımı ile eve girildi. Genç çiftin silahla vurulmuş şekilde yerde cansız yattıkları tespit edildi. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılırken, genç çiftin 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.
1 yıl önce evlendikleri öğrenilen çiftin ölümünün, cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

Trabzon’un Çaykara ilçesi Hurmalık Mahallesi TOKİ Evleri'nde kalan Kamil (35) ve Zeynep İkinci (32) çifti bugün işlerine gitmeyince arkadaşları tarafından yakınlarına haber verildi.

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde güvenlikçi olarak çalışan Kamil İkinci ve aynı hastanede hemşire olarak çalışan eşi Zeynep İkinci, telefonlarına da cevap vermeyince yakınları evlerine gitti.

 

SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDULAR
Yakınları içeri giremeyince polis ekipleri çağrıldı ve çilingir yardımı ile eve girildi.

Genç çiftin silahla vurulmuş şekilde yerde cansız yattıkları tespit edildi. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılırken, genç çiftin 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.