Neymar'ın annesinin sevgilisi bıçaklandı!

GÜNDEM 08.12.2020 - 11:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1036+ kez okundu.
 

Neymar'ın annesinin sevgilisi bıçaklandı!

Brezilya basını bu haberle sarsıldı... Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar JR'ın annesinin 24 yaşındaki sevgilisi Tiago Ramos bıçaklandı.

Neymar'ın annesi Nadine Goncalves ve 24 yaşındaki sevgilisi Tiago Ramos, çıktıkları Meksika tatilinde saldırıya uğradı. Kendisi E-Spor oyuncusu olan Tiago Ramos, kendisinden 28 yaş büyük olan Nadine ile Meksika tatiline çıktı. Her fırsatta dünyanın farklı yerlerinde tatile çıkan çift, bu kez Meksika'da ölümün eşiğinden döndü. Meksika'nın tatil beldesi Cancun'da deniz kum ve güneşin tadını çıkarak ikili, geçtiğimiz akşam yemek yemek için gittikleri restoranda hayatlarının şokunu yaşadı. Görüntülerden yola çıkılarak Brezilya basınının 'Ölümün eşiğigen döndüğü'nün altı çizilen haberde Tiago Ramos'un bıçaklandığını iddia ettiği aktarıldı. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları tartışma sonrasında yollarını ayırma kararı alan çift, barışmak için birlikte tatile çıkmışlardı. Konuyla ilgili Instagram'dan video yayınlayan Ramos, "Yapmadığım bir şey yüzünden neredeyse ölüyordum. Restorana geldim ve bir tabak et istedim. Sonrasında durum bu" şeklinde konuştu.  
Brezilya basını bu haberle sarsıldı... Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar JR'ın annesinin 24 yaşındaki sevgilisi Tiago Ramos bıçaklandı.

Neymar'ın annesi Nadine Goncalves ve 24 yaşındaki sevgilisi Tiago Ramos, çıktıkları Meksika tatilinde saldırıya uğradı.

Kendisi E-Spor oyuncusu olan Tiago Ramos, kendisinden 28 yaş büyük olan Nadine ile Meksika tatiline çıktı.

Her fırsatta dünyanın farklı yerlerinde tatile çıkan çift, bu kez Meksika'da ölümün eşiğinden döndü.

Meksika'nın tatil beldesi Cancun'da deniz kum ve güneşin tadını çıkarak ikili, geçtiğimiz akşam yemek yemek için gittikleri restoranda hayatlarının şokunu yaşadı.

Görüntülerden yola çıkılarak Brezilya basınının 'Ölümün eşiğigen döndüğü'nün altı çizilen haberde Tiago Ramos'un bıçaklandığını iddia ettiği aktarıldı.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları tartışma sonrasında yollarını ayırma kararı alan çift, barışmak için birlikte tatile çıkmışlardı.

Konuyla ilgili Instagram'dan video yayınlayan Ramos, "Yapmadığım bir şey yüzünden neredeyse ölüyordum. Restorana geldim ve bir tabak et istedim. Sonrasında durum bu" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.