CHP'de Kılıçdaroğlu'nu kurtarma operasyonu

06.12.2020 - 12:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1281+ kez okundu.
 

CHP'de Kılıçdaroğlu'nu kurtarma operasyonu

Parti içi muhalefet ve taciz olayları ile başı dertte olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na koltuk değneği yine Gezici Araştırma Merkezi oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yakınlığıyla bilinen araştırma şirketinin son yaptığı ankete göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu başarılı bulan vatandaşların oranı yüzde 28,8 olurken, başarısız bulanların oranı yüzde 56,5 olarak açıklandı. Gezici Araştırma Merkezi’nin yaptığı son anketin sonuçları belli oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan memnun olanların yüzdesi 28,8. Vatandaşlara ayrıca, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderlik performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu soruldu. Ankete katılan vatandaşların yüzde 28,8'i Kemal Kılıçdaroğlu’nu başarılı bulduğunu söyledi. Yine ankete katılanların yüzde 56,5'i Kılıçdaroğlu'nu başarısız bulurken, yüzde 14,7'lik bir kesim de bir fikri olmadığını belirtti. Kılıçdaroğlu'na cila çalışması Ankete göre böylelikle Kemal Kılıçdaroğlu, partisinden 2 puan daha fazla almış oldu. Gezici Araştırma’nın partide koltuğu sallantıda olan Kılıçdaroğlu’nu CHP’den 2  puan önde göstermesi PR çalışması olarak yorumlandı.
Parti içi muhalefet ve taciz olayları ile başı dertte olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na koltuk değneği yine Gezici Araştırma Merkezi oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yakınlığıyla bilinen araştırma şirketinin son yaptığı ankete göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu başarılı bulan vatandaşların oranı yüzde 28,8 olurken, başarısız bulanların oranı yüzde 56,5 olarak açıklandı.

Gezici Araştırma Merkezi’nin yaptığı son anketin sonuçları belli oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan memnun olanların yüzdesi 28,8. Vatandaşlara ayrıca, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderlik performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu soruldu.

Ankete katılan vatandaşların yüzde 28,8'i Kemal Kılıçdaroğlu’nu başarılı bulduğunu söyledi. Yine ankete katılanların yüzde 56,5'i Kılıçdaroğlu'nu başarısız bulurken, yüzde 14,7'lik bir kesim de bir fikri olmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'na cila çalışması
Ankete göre böylelikle Kemal Kılıçdaroğlu, partisinden 2 puan daha fazla almış oldu. Gezici Araştırma’nın partide koltuğu sallantıda olan Kılıçdaroğlu’nu CHP’den 2  puan önde göstermesi PR çalışması olarak yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.