Komşu'da benzin istasyonunda patlama: Çok sayıda yaralı var

GÜNDEM 16.11.2020 - 19:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1544+ kez okundu.
 

Komşu'da benzin istasyonunda patlama: Çok sayıda yaralı var

İran’ın başkenti Tahran’da bulunan bir benzin istasyonunda patlama yaşandı. Çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

İran'ın başkenti Tahran'ın doğusundaki Piroozi Caddesi üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda patlama meydana geldiği bildirildi. Patlamada herhangi bir can kaybının yaşanmadığı fakat çok sayıda kişinin yaralandığı duyuruldu. İtfaiye ekiplerinin bölgede yangın söndürme çalışmaları devam ederken, patlama nedeni ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İran medyasında yer alan haberlere göre ise, benzin istasyonundaki bir akaryakıt tankerinin boşaltma yaptığı sırada alev alması sonucunda patlamanın meydana geldiği bildirildi.
İran’ın başkenti Tahran’da bulunan bir benzin istasyonunda patlama yaşandı. Çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

İran'ın başkenti Tahran'ın doğusundaki Piroozi Caddesi üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda patlama meydana geldiği bildirildi.

Patlamada herhangi bir can kaybının yaşanmadığı fakat çok sayıda kişinin yaralandığı duyuruldu.

İtfaiye ekiplerinin bölgede yangın söndürme çalışmaları devam ederken, patlama nedeni ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İran medyasında yer alan haberlere göre ise, benzin istasyonundaki bir akaryakıt tankerinin boşaltma yaptığı sırada alev alması sonucunda patlamanın meydana geldiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.