Sis yüzünden feci kaza!

GÜNDEM 10.11.2020 - 14:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1556+ kez okundu.
 

Sis yüzünden feci kaza!

Konya'da sis nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 10 araç birbirine girerken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, 09.00 sıralarında Konya'nın Ereğli İlçesi, Adana - Konya Karayolu üzeri Organize Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede sabah saatlerinde etkili olan sis, görüş mesafesini 1 metreye kadar düşürünce kazalar meydana geldi. Aralarında otomobil ve tırların olduğu onlarca araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, 10'dan fazla araçta hasar meydana geldi. Yaralılar, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan, saat 09.00 sıralarında İsmil mevkisinde de meydana gelen kazada çok sayıda araç sis nedeniyle kaza yaptı. Trafik ekipleri yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazaları önlemek amacıyla megafon ile sürücüleri dikkatli olmaları konusunda sık sık uyardı.
Konya'da sis nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 10 araç birbirine girerken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, 09.00 sıralarında Konya'nın Ereğli İlçesi, Adana - Konya Karayolu üzeri Organize Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede sabah saatlerinde etkili olan sis, görüş mesafesini 1 metreye kadar düşürünce kazalar meydana geldi.

Aralarında otomobil ve tırların olduğu onlarca araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, 10'dan fazla araçta hasar meydana geldi. Yaralılar, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, saat 09.00 sıralarında İsmil mevkisinde de meydana gelen kazada çok sayıda araç sis nedeniyle kaza yaptı. Trafik ekipleri yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazaları önlemek amacıyla megafon ile sürücüleri dikkatli olmaları konusunda sık sık uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.