600 bin liralık soygun yaptı, serbest kaldı

08.11.2020 - 21:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1819+ kez okundu.
 

600 bin liralık soygun yaptı, serbest kaldı

İstanbul’da toplam değeri 600 bin lira olan iki bin şişe ithal şarap, 4 dizüstü bilgisayar ve bir fotoğraf makinesi çalan zanlı yakalandıktan sonra adli makamlarca serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Şişli'de bir iş merkezinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yakaladığı şüpheli, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede serbest kaldı. Şişli'nin Halil Rıfat Paşa mahallesindeki bir iş merkezinden 26 Ekim'de, 2 bin şişe ithal şarap, 4 dizüstü bilgisayar, bir fotoğraf makinesi olmak üzere toplam değeri yaklaşık 600 bin Türk lirası olan eşya çalındı.   Hırsızın peşine düşen İstanbul Emniyeti, soygunu gerçekleştirenin B.Ö. isimli şahıs olduğunu tespit etti. 7 Kasım'da yakalanan şüphelinin çaldığı şaraplardan bin 500 şişesini Şişli'ye bağlı Meşrutiyet mahallesinde bulunan bir iş merkezinde sakladığını belirlendi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.
İstanbul’da toplam değeri 600 bin lira olan iki bin şişe ithal şarap, 4 dizüstü bilgisayar ve bir fotoğraf makinesi çalan zanlı yakalandıktan sonra adli makamlarca serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Şişli'de bir iş merkezinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yakaladığı şüpheli, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede serbest kaldı.

Şişli'nin Halil Rıfat Paşa mahallesindeki bir iş merkezinden 26 Ekim'de, 2 bin şişe ithal şarap, 4 dizüstü bilgisayar, bir fotoğraf makinesi olmak üzere toplam değeri yaklaşık 600 bin Türk lirası olan eşya çalındı.

 

Hırsızın peşine düşen İstanbul Emniyeti, soygunu gerçekleştirenin B.Ö. isimli şahıs olduğunu tespit etti. 7 Kasım'da yakalanan şüphelinin çaldığı şaraplardan bin 500 şişesini Şişli'ye bağlı Meşrutiyet mahallesinde bulunan bir iş merkezinde sakladığını belirlendi.

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.