Tüm Amerikalıların başkanı olacağım

GÜNDEM 07.11.2020 - 21:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 676+ kez okundu.
 

Tüm Amerikalıların başkanı olacağım

ABD Başkanı seçildiği duyurulan Joe Biden, ilk açıklamasını Twitter'dan yaptı.

Biden, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Amerika, bu muhteşem ülkeye liderlik etmek için beni seçtiğiniz için onur duyuyorum. Önümüzde bizi bekleyen işler zor, fakat size söz veriyorum: Bana oy versin, vermesin tüm Amerikalıların başkanı olacağım." ifadelerini kullandı.   'AMERİKA İÇİN BİRLEŞME ZAMANI' Joe Biden sosyal medya hesabından paylaştığı tweet'lerin ardından bir de açıklama yayınladı. İşte Biden'ın o açıklaması: Amerikan halkının bana ve Başkan Yardımcısı seçilen Harris'e duyduğu güvenden dolayı onur ve gurur duydum. Eşi benzeri görülmemiş engellere rağmen, rekor sayıda Amerikalı oy kullandı. Bir kez daha kanıtlıyor ki demokrasi Amerika'nın kalbinde atıyor. Kampanyanın bitmesiyle, öfke ve sert retoriği arkamızda bırakma ve bir millet olarak bir araya gelmenin zamanı geldi. Amerika için birleşme zamanı. Ve iyileşme... Biz Amerika Birleşik Devletleri'yiz. Ve birlikte olursak, yapamayacağımız hiçbir şey yok.
ABD Başkanı seçildiği duyurulan Joe Biden, ilk açıklamasını Twitter'dan yaptı.

Biden, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Amerika, bu muhteşem ülkeye liderlik etmek için beni seçtiğiniz için onur duyuyorum. Önümüzde bizi bekleyen işler zor, fakat size söz veriyorum: Bana oy versin, vermesin tüm Amerikalıların başkanı olacağım." ifadelerini kullandı.

 

'AMERİKA İÇİN BİRLEŞME ZAMANI'

Joe Biden sosyal medya hesabından paylaştığı tweet'lerin ardından bir de açıklama yayınladı. İşte Biden'ın o açıklaması: Amerikan halkının bana ve Başkan Yardımcısı seçilen Harris'e duyduğu güvenden dolayı onur ve gurur duydum. Eşi benzeri görülmemiş engellere rağmen, rekor sayıda Amerikalı oy kullandı. Bir kez daha kanıtlıyor ki demokrasi Amerika'nın kalbinde atıyor. Kampanyanın bitmesiyle, öfke ve sert retoriği arkamızda bırakma ve bir millet olarak bir araya gelmenin zamanı geldi. Amerika için birleşme zamanı. Ve iyileşme... Biz Amerika Birleşik Devletleri'yiz. Ve birlikte olursak, yapamayacağımız hiçbir şey yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.