NBA'in eski yıldızı dilenmeye başladı!

GÜNDEM 30.09.2020 - 11:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 960+ kez okundu.
 

NBA'in eski yıldızı dilenmeye başladı!

NBA'in eski yıldızı Delonte West, sokak ortasında dilenmeye başladı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen West'in tedavi masrafını eski patronu olan Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban üstlendi.

2011 - 2012 sezonunda, NBA’in önde gelen takımlarından Dallas Mavericks’te forma giyen eski basketbolcu Delonte West, geçtiğimiz hafta bir kavşakta dilenirken fotoğraflandı.   NBA kariyeri boyunca bipolar bozukluk ile mücadele eden West’in görüntüleri gündem oldu.   Delonte West’in, eski patronu, Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban, evsiz kalan ve zor günler geçiren eski oyuncusuna yardım elini uzattığı öğrenildi.   TMZ’ye konuşan West’e yakın kaynaklar, ailesinin ve arkadaşlarının eski yıldızı bir uyuşturucu rehabilitasyon tesisine götürmeye çalıştıklarını ve Cuban'ın da tedavisinin bedelini karşılamayı teklif ettiğini söyledi.   NBA’den birkaç kişinin daha Delonte’ye yardım etmek istediği, Cuban’ın bu hayırseverlerden yalnızca biri olduğu da kaydedildi.
NBA'in eski yıldızı Delonte West, sokak ortasında dilenmeye başladı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen West'in tedavi masrafını eski patronu olan Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban üstlendi.

2011 - 2012 sezonunda, NBA’in önde gelen takımlarından Dallas Mavericks’te forma giyen eski basketbolcu Delonte West, geçtiğimiz hafta bir kavşakta dilenirken fotoğraflandı.

 

NBA kariyeri boyunca bipolar bozukluk ile mücadele eden West’in görüntüleri gündem oldu.

 

Delonte West’in, eski patronu, Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban, evsiz kalan ve zor günler geçiren eski oyuncusuna yardım elini uzattığı öğrenildi.

 

TMZ’ye konuşan West’e yakın kaynaklar, ailesinin ve arkadaşlarının eski yıldızı bir uyuşturucu rehabilitasyon tesisine götürmeye çalıştıklarını ve Cuban'ın da tedavisinin bedelini karşılamayı teklif ettiğini söyledi.

 

NBA’den birkaç kişinin daha Delonte’ye yardım etmek istediği, Cuban’ın bu hayırseverlerden yalnızca biri olduğu da kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.