Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı

31.08.2020 - 10:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2228+ kez okundu.
 

Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı

Cuma günü İsveç'in Malmö kentinde izinsiz bir gösteride Kur'an-ı Kerim yakan Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Stram Kurs Partisi üyelerinin ardından Norveç'in başkenti Oslo'da Kur'an-ı Kerim yırtılıp yere atıldı.

Norveç’in İslamlaştırılmasını Durdur' SIAN adlı ırkçı bir grup polisin korumasında Norveç'in başkenti Oslo'da gösteri düzenledi. Irkçıların lideri olan Anna Braten burada yaptığı konuşmada, Norveç'te İslam'a yer olmadığını belirterek, tüm Kur'an-ı Kerim'lerin yok edilmesi gerektiğini açıkladı. Kur'an yapraklarına tükürüp yere attı İnsanlıktan çıkmış İslam düşmanı yönetici daha sonra Kur'an'ın yapraklarını yırtarak üzerine tükürüp yere attı. Polisin böylesi bir skandala izin vermesine sinirlenen grubun düzenlediği eylemde 29 kişi gözaltına alındı. Norveçli aktivistler böyle bir çirkin eyleme izin verilmesini kınarken, sosyal medyadan da binlerce kişi çirkin provokasyona tepki gösterdi. İsveç'te de Kur'an yakıldı Avrupa ülkesi İsveç'in Malmö kentinde cuma günü izinsiz bir gösteride Kur'an-ı Kerim yakan Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Stram Kurs Partisi üyelerinin çirkin eylemi sonrası İsveç'te sokak olayları çıkmıştı.
Cuma günü İsveç'in Malmö kentinde izinsiz bir gösteride Kur'an-ı Kerim yakan Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Stram Kurs Partisi üyelerinin ardından Norveç'in başkenti Oslo'da Kur'an-ı Kerim yırtılıp yere atıldı.

Norveç’in İslamlaştırılmasını Durdur' SIAN adlı ırkçı bir grup polisin korumasında Norveç'in başkenti Oslo'da gösteri düzenledi.

Irkçıların lideri olan Anna Braten burada yaptığı konuşmada, Norveç'te İslam'a yer olmadığını belirterek, tüm Kur'an-ı Kerim'lerin yok edilmesi gerektiğini açıkladı.

Kur'an yapraklarına tükürüp yere attı
İnsanlıktan çıkmış İslam düşmanı yönetici daha sonra Kur'an'ın yapraklarını yırtarak üzerine tükürüp yere attı.

Polisin böylesi bir skandala izin vermesine sinirlenen grubun düzenlediği eylemde 29 kişi gözaltına alındı. Norveçli aktivistler böyle bir çirkin eyleme izin verilmesini kınarken, sosyal medyadan da binlerce kişi çirkin provokasyona tepki gösterdi.

İsveç'te de Kur'an yakıldı
Avrupa ülkesi İsveç'in Malmö kentinde cuma günü izinsiz bir gösteride Kur'an-ı Kerim yakan Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Stram Kurs Partisi üyelerinin çirkin eylemi sonrası İsveç'te sokak olayları çıkmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.