CHP "Türkiyenin iki yakasının bir araya gelmesini asla istemez!

22.08.2020 - 11:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2359+ kez okundu.
 

CHP "Türkiyenin iki yakasının bir araya gelmesini asla istemez!

Tüm Türkiye Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküplük doğal rezervinin sevincini yaşarken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyu görmezden gelerek 'kayıplara karışması' tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'deki Tuna 1 sondaj kuyusunda keşfedilen 320 metreküp doğal rezervinin müjdesiyle tüm Türkiye büyük sevinç yaşadı.  Sosyal medyayı sallayan doğalgaz müjdesi Twitter'da dünya gündemine otururken dünya medyasının da en ilgi duyduğu olaylardan biri oldu. Erdoğan'ın açıklaması dünyada flaş haber olarak geçti. Kılıçdaroğlu ortadan kayboldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğe gömüldü. Her olaya bir açıklaması olan CHP lideri, Türkiye adına gurur veren müjdeyi sosyal medyadan bile açıklama yapmaya değer görmedi. AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan tepki AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Türkiye'nin gurur ve heyecanla paylaştığı doğalgaz müjdesini dikkate almayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.  Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na seslenen AK Partili Bülent Turan, megafon simgesiyle birlikte "320 milyar metreküp doğalgaz bulundu Sayın Kılıçdaroğlu" ifadesini kullandı.
Tüm Türkiye Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküplük doğal rezervinin sevincini yaşarken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyu görmezden gelerek 'kayıplara karışması' tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'deki Tuna 1 sondaj kuyusunda keşfedilen 320 metreküp doğal rezervinin müjdesiyle tüm Türkiye büyük sevinç yaşadı. 

Sosyal medyayı sallayan doğalgaz müjdesi Twitter'da dünya gündemine otururken dünya medyasının da en ilgi duyduğu olaylardan biri oldu. Erdoğan'ın açıklaması dünyada flaş haber olarak geçti.

Kılıçdaroğlu ortadan kayboldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğe gömüldü. Her olaya bir açıklaması olan CHP lideri, Türkiye adına gurur veren müjdeyi sosyal medyadan bile açıklama yapmaya değer görmedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan tepki
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Türkiye'nin gurur ve heyecanla paylaştığı doğalgaz müjdesini dikkate almayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na seslenen AK Partili Bülent Turan, megafon simgesiyle birlikte "320 milyar metreküp doğalgaz bulundu Sayın Kılıçdaroğlu" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.