Joe Biden Sosyalizmin truva atı

18.08.2020 - 10:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1434+ kez okundu.
 

Joe Biden Sosyalizmin truva atı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Demokrat Başkan Adayı Joe Biden hakkında yaptığı açıklamada, Biden'ı sosyalizmin truva atı olarak gördüğünü belirtti.

ABD'nin Wisconsin eyaletinde ABD ekonomisi ve yaklaşan başkanlık seçimleri konusunda açıklamalarda bulunan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, yine Demokrat Başkan Adayı Joe Biden'a yüklendi. Biden'ı solcuların bir kuklası olarak niteleyen Başkan Trump, Biden'ın başkanlık görevi için çok tehlikeli biri olduğunu açıkladı. Hızını alamayan Başkan Trump, Demokrat Partinin sosyalist yönelimleri olduğunu vurgulayarak, Biden'ı sosyalizmin Truva Atı olarak suçladı. Biden'ın geçtiğimiz günlerde aday gösterdiği Başkan Yardımcısı adayı Kamala Harris'in de polis karşıtı ve suçlulardan yana olmakla suçlayan Trump, Demokratların seçimi ancak hile yoluyla alabileceğini açıkladı. Trump, seçimlerde Biden'ın kazanması durumunda ABD'nin Venezuela'ya döneceğini açıkladı.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Demokrat Başkan Adayı Joe Biden hakkında yaptığı açıklamada, Biden'ı sosyalizmin truva atı olarak gördüğünü belirtti.

ABD'nin Wisconsin eyaletinde ABD ekonomisi ve yaklaşan başkanlık seçimleri konusunda açıklamalarda bulunan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, yine Demokrat Başkan Adayı Joe Biden'a yüklendi.

Biden'ı solcuların bir kuklası olarak niteleyen Başkan Trump, Biden'ın başkanlık görevi için çok tehlikeli biri olduğunu açıkladı.

Hızını alamayan Başkan Trump, Demokrat Partinin sosyalist yönelimleri olduğunu vurgulayarak, Biden'ı sosyalizmin Truva Atı olarak suçladı.

Biden'ın geçtiğimiz günlerde aday gösterdiği Başkan Yardımcısı adayı Kamala Harris'in de polis karşıtı ve suçlulardan yana olmakla suçlayan Trump, Demokratların seçimi ancak hile yoluyla alabileceğini açıkladı.

Trump, seçimlerde Biden'ın kazanması durumunda ABD'nin Venezuela'ya döneceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.