Yüzlerce top kumaş çaldılar...

16.08.2020 - 13:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1586+ kez okundu.
 

Yüzlerce top kumaş çaldılar...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “İş yerinden Hırsızlık” konusu ile ilgili ürütülen çalışmalar kapsamında flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 29 Temmuz günü tarihinde saat 16.15 sıralarında Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde bulunan kapalı bir işyerinin önünde durumundan şüphelenilerek durdurulan ve yanında 90 adet top kumaş, 1 adet seyyar kablo ve 2 adet spiral aparatı bulunan Ömer N. (21) isimli şahıs ve tekstil malzemeleri görevlilerimizce muhafaza altına alındı.   KUMARŞLARI İŞ YERİNDEN ÇALDI Yapılan incelemede şüpheli şahsın bahse konu malzemeleri Esenler ilçesinde bulunan bir iş yerinden hırsızlık sonucu aldığı tespit edildi. Konu ile ilgili yakalanan şahıs aynı gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “İş yerinden Hırsızlık” konusu ile ilgili ürütülen çalışmalar kapsamında flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 29 Temmuz günü tarihinde saat 16.15 sıralarında Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde bulunan kapalı bir işyerinin önünde durumundan şüphelenilerek durdurulan ve yanında 90 adet top kumaş, 1 adet seyyar kablo ve 2 adet spiral aparatı bulunan Ömer N. (21) isimli şahıs ve tekstil malzemeleri görevlilerimizce muhafaza altına alındı.

 

KUMARŞLARI İŞ YERİNDEN ÇALDI

Yapılan incelemede şüpheli şahsın bahse konu malzemeleri Esenler ilçesinde bulunan bir iş yerinden hırsızlık sonucu aldığı tespit edildi.

Konu ile ilgili yakalanan şahıs aynı gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.